Sådan laver du mine egne 2,4 GHz antennekabler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Placer messingpladen på avisen med den fem-tommers ende, der vender mod dig. Find midten af ​​messingpladen. Mål 3/4 af en tommer på tværs fra midten med linjalen. Bor et hul med den bærbare boremaskine gennem messingpladen på dette sted.

2.

Påfør limningslim omkring hullet. Placér skjoldkablet på BNC-konnektoren gennem hullet i messingpladen. Lad bindingslimmen indstilles i en time.

3. Skær et rektangel 1 1/3 inches bredt med en fod lang fra skumblokken ved hjælp af knivens kniv. Skær to 12 1/2-tommers firkantede blokke fra skumblokken med knivens kniv. Skær et 1/2-tommers firkant ud af midten af ​​begge firkantede blokke med værktøjskniven.

4.

Placer skumrektiklet vandret på avisen. Mål 1 1/8 tommer ind fra venstre side. Lav et mærke med blyanten. Fortsæt med at måle og gøre et mærke, indtil du kommer til den anden side af skumrektangelet.

5.

Vind den faste kerne kobbertråd omkring skumrektiklet fra venstre til lige i et spiralmønster, der forbereder kobbertråden med de markeringer, du har lavet.

6.

Drej messingpladen over. Strip isoleringen af ​​ledningen med trådstrimmerne. Lod den ende af ledningen til ledningen. Lad loddet køle i et minut. Afskær overskydende ledning fra hver ende af skumrektangelet med trådskærerne.

7.

Skær en rille i den ene ende af skumrektangelet. Stil skumrektiklet på messingpladen, så den ledende pin hviler mod rillen. Lod den ledende stift til siden af ​​skumrektrådet, hvor den møder kobbertråden, der er viklet i et spiralmønster.

8.

Placer en af ​​skumfirkantblokkene over toppen af ​​skumrektangel. Skub skumkvarteret ned til messingpladen. Gentag dette med den anden skumfirkantblok. Tape sidene af de to skumblokke sammen med strimler af duct tape. Tape siderne af messingpladen til skumblokkene med strimler af duct tape.

9.

Tilslut BNC-stikket til BNC-stikket på bunden af ​​messingpladen

Tips og advarsler

  • Sæt dit Wi-Fi-antennekabel i den generelle retning af den trådløse sender.

    / li>
  • Mobiltelefoner kan forstyrre Wi-Fi-modtagelse.
  • Du kan lave et hjemmelavet Wi-Fi-antennekabel, der modtager de trådløse signaler, der normalt overføres på 2,4 GHz trådløs frekvens. Du har brug for et par forsyninger, der findes i hjemmet og fra en hobbybutik eller elektronikbutik, men ingen specielle elektriske eller mekaniske færdigheder.