Sådan opsættes Mac Mini Bluetooths

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn 'Systemindstillinger' og 'Bluetooth' på din Mac mini.

2.

Klik på u0026 ldquo; På u0026 rdquo; afkrydsningsfeltet for at tænde for Bluetooth. Når Bluetooth er slukket, kan din Mac mini ikke se andre Bluetooth-enheder. (Hvis du ønsker det, skal du kontrollere 'Vis Bluetooth Status i menulinjen' nederst til venstre. Dette vil placere et ikon til højre for menulinjen med nyttige Bluetooth-funktioner til dine parrede enheder.)

p> 3.

Klik på u0026 ldquo; + u0026 rdquo; knappen nederst til venstre i vinduet. En applikation kaldet u0026 ldquo; Bluetooth Setup Assistant u0026 rdquo; vil starte.

4.

Vælg den enhed, du vil parre, fra menuen til installationsassistenten. Hvis dine enheder ikke vises, skal du kontrollere dine enheder og sikre, at deres Bluetooth-forbindelse er tændt, og at de er indstillet til u0026 ldquo; Discoverable u0026 rdquo; eller 'Synlig for andre enheder. u0026 rdquo; Hvis du har svært ved at følge Mac-hjælpen på skærmen eller høre i enhedens manual.

5.

Følg de resterende trin i installationsassistenten. Disse vil variere afhængigt af hvilken type af enhed, du parrer med din Mac mini.

6.

Gentag trin 3 til 5 for hver enhed, du vil parre.

Bluetooth er en trådløs netværksprotokol, der bruges til at kommunikere mellem din Mac mini og andre hardwareenheder, herunder tastaturer, mus, mobiltelefoner og PDA'er. Du udfører Bluetooth-opsætning ved at u0026 parring u0026 rdquo; enhederne med hinanden. Når enhederne er blevet parret, vil de se hinanden, når de er inden for trådløs rækkevidde - omkring 30 fod af hinanden.