Sådan tilføjes et link i kvidre

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Twitter-konto.

2.

Kopier og indsæt linket i meddelelsesboksen og klik på u0026 ldquo; Tweet. u0026 rdquo ; Dette vil sende linket til alle dine tilhængere. Hvis din profil ikke er privat, kan alle læse din Tweet.

3.

Kopier og indsæt linket til URL-boksen på TinyURL (se Ressourcer), hvis linket er mere end 140 tegn. Denne hjemmeside vil forkorte linket til dig. Kopier og indsæt den lille webadresse, der er oprettet til din Twitter-beskedboks, og vælg u0026 quot; Tweet. u0026 Quot;

4.

Vælg u0026 Indstillinger u0026 rdquo; fra øverste menulinje for at tilføje et link på din profilside. Vælg u0026 ldquo; Profile u0026 rdquo; fra den øverste menu, der leveres. Kopier og indsæt websitet i boksen, der læser u0026 ldquo; Web. u0026 Rdquo; Gem dine ændringer.

Hvis du kommer på tværs af den bedste hjemmeside for at finde tilbud på navnemærkesko eller en spændende nyhedsartikel, vil du sandsynligvis dele den med alle, der vil lytte. Twitter er en ressource, mange mennesker bruger til at dele nyheder og hjemmesider med venner eller tilhængere. Du kan endda dele din virksomheds hjemmeside på Twitter som et marketingværktøj. Tilføj en URL til din Tweet for at dele linket med dine tilhængere.