Sådan får du adgang til dokumenter fra en anden pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på u0026 ldquo; Start u0026 rdquo; knappen og klik på u0026 ldquo; Mine netværkssteder. u0026 rdquo; Der kan være anden formulering til at angive dine netværksindstillinger. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte din netværksadministrator.

2.

Find 'View Work Group Computers' eller 'Hele netværket, u0026 rdquo; som vil være på venstre side af skærmen. Et udvalg af muligheder vises på skærmen.

3.

Find og klik på det netværksdrev, du vil have adgang til. Nogle netværk har flere drev, dokumenter og software til alle, der deler netværket at vælge imellem.

4.

Gennemse mappen og filerne, indtil du finder det dokument, du gerne vil adgang. Du kan også finde dit dokument ved at bruge søgefunktionen, der findes øverst i højre hjørne.

5.

Dobbeltklik på det dokument, du vil åbne. Nu har du adgang til dine dokumenter på en anden pc.

Mange virksomheder deler programmer, software eller dokumenter på et netværksdrev. Adgang til dokumenter fra en anden computer kan opnås ved at dele et hjemme- eller firmanetværksdrev. Der kan være tidspunkter, hvor du skal arbejde på en anden computer for at gennemføre projekter eller hurtigt få adgang til dokumenter til en præsentation. For at give adgang til delte dokumenter på flere computere skal computeren være på samme netværk.