Sådan installeres et Hiro Data Fax Modem til Min Lenovo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for din Lenovo-computer, tag stikket ud af stikkontakten, og afbryd alle kabler, der er tilsluttet computeren. Åbn computerens servicepanel ved at fjerne holderen til fastgørelsesskruen og glide panelet åbent, og sørg for at gemme alle skruer. Fastgør jordforbindelsesremmen til en af ​​de umilede metaloverflader på computerrammen og sæt jordingsremmen på.

2.

Fjern dækslet fra PCI slot på bagsiden af Lenovo-computeren ved at fjerne fastgørelsesskruen.

3.

Fjern modemet fra den antistatiske pose og sæt forsigtigt modemet ind i spalten. Håndter det ved sin kant for at undgå statisk elektricitet. Rør ikke med stifter eller chips på bordet. Skub modemet ind i spalten. Du skal muligvis rulle kortet ind i spalten, fordi det er en god pasform. Modtagerens bagplade skal være på linje med det åbne hul i bagsiden af ​​sagen. Hiro-modemet passer kun på en måde.

4.

Fjern jordingsremmen fra computeren. Udskift sporholderens skrue og stram det, så det holder modempladen på computerens kasse.

5.

Tilslut alle kablerne igen og tænd Lenovo-computeren igen. Det er sandsynligvis bedst at forlade sagen, indtil du har testet modemet, bare hvis du skal fjerne det igen.

6.

Indsæt driver-cd'en eller disketten, hvis operativsystemet anmoder om det og følger de instruktioner, der er angivet for at installere. Versioner af Windows nyere end Windows 2000 skal automatisk registrere Hiro-modemet, der er installeret på din Lenovo-computer. Genmonter computerens kasse og stram det med skruerne fjernet i trin 1. Test modemet og kontroller, at det fungerer korrekt.

Tips og advarsler

  • Brug en jordingsstrop, når du installerer modemet. Hvis du ikke gør det, kan det medføre statisk stød, der ødelægger andre komponenter på computeren.
  • Computermodemer transmitterer data mellem computere via telefonlinjer. Hiro-modemmer kan også sende faxer fra en computer til en faxmaskine via telefonlinjer. Interne modemer er sværere at installere end eksterne, men de frigiver værdifuld ejendom på dit skrivebord. Da det interne modem i din Lenovo drives af computerens interne strømforsyning, frigør det også et mellemrum på din overspændingsbeskytter, der ville være nødvendigt med et eksternt modem.