Sådan køber du en PSP billig online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug eBay (se Referencer). Alle de forskellige udgaver af PSP'en (1000, 2000, 3000 og 'Go' modellerne) er tilgængelige i både nye og brugte forhold på internet auktionshus eBay. Bemærk dog, at køb via eBay betyder, at du vil købe fra tredjepartspersoner og ikke en egentlig forhandler. Læs altid sælgerbedømmelser og se på tidligere handlinger fra den samme person, før du køber.

2 .

Brug Amazon.com s Marketplace (se Referencer). Amazon.com s Marketplace er et lignende koncept til eBay, fordi du køber en billig PSP fra tredjepart, men du byder ikke på prisen. Den tredjeparts individuelle sætter prisen, og du køber enten den eller det gør du ikke. For at finde Marketplace-fortegnelser til PSP'en, gå til Amazonas produktside for den model, du søger at købe og se på 'Nye' og 'Brugte' priser, der ligger direkte under Amazons pris for enheden.

3.

Hold øje med store internetforhandlere til salg. Områder som 'The Cheapskate' (se Referencer) og 'The Consumerist' (se Referencer) skriver normalt daglig om tilbud på ny og brugt elektronik. Hvis en helt ny Sony PSP sælges hos enhver større internetforhandler, vil websteder som disse straks skrive om det. Du kan også kigge på salg selv ved blot at besøge produktsiden til PSP på detailwebsteder en gang om ugen eller så, indtil enheden sælges.

Fra juli 2010 har en helt ny PSPgo en foreslået salgspris på 249,99 dollar. Mens de fleste butikker vil bære enheden for mindre, kan mursten og mørtel forhandlere ikke håbe at matche de billigere priser, du kan finde online. Online-forhandlere har ikke det overordnede ansvar for at køre en fysisk placering, så de har råd til at sælge ting til mere konkurrencedygtige priser. Du kan også finde Sony PSP'er billige brugt på mange steder online, hvis du er villig til at gå den rute .