Sådan opbygger du en trådløs internetant antenne fra en skål

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern LNB-modtageren (low noise block) fra slutningen af ​​forlængelsesarmen på parabolantenne.

2.

Installer en USB Wi-Fi adapter i slutningen af ​​forlængelsesarmen. Brug plastikbinderier eller en metalbøjle til at fastgøre adapteren til metalarmaturen.

3.

Tilslut ethvert almindeligt USB-kabel til USB-adapteren til USB Wi-Fi-adapteren . Hvis parabolantenne er på taget, skal du bruge USB-kabelforlængelser.

4.

Placer opstillingen udenfor i retning af kendte Wi-Fi-adgangspunkter. For at hente radiofrekvenser bedst, bør synspunktet (LOS) eksistere mellem parabolantenne og Wi-Fi-kilden.

5.

Slut USB-kablet til alle åben USB-port på din computer.

6.

Overvåg signalstyrken fra computerens Wi-Fi-interface. Drivere er inkluderet på en disk, der følger med USB Wi-Fi adaptere. Tredjeparts Wi-Fi-software kan også downloades fra internettet.

7.

Tilslut til de stærkeste Wi-Fi-hotspots.

Tips og advarsler

  • Nem Wi-Fi Radar (se Ressourcer) er en gratis download, der automatiserer Windows XP og Windows XP Pro's internetguide. Kør Easy Wi-Fi Radar, og den forbinder automatisk og viser internetadgangspunkter som en række grønne, gule eller røde prikker. Nem Wi-Fi Radar er designet til Windows XP og Windows Mobile.
  • I stræben efter gratis Wi-Fi har der opbygget en USB-Wi-Fi-antenne fra en parabol, to væsentlige fordele. For det første maksimerer du adgangen til de kommunale Wi-Fi-hotspots takket være parabolens store paraboliske overflade. For det andet er USB-kablet ikke påvirket af kabellængde, så styrken af ​​Wi-Fi-signalet opretholdes. Hvad mere er, Ved at undgå behovet for et Wi-Fi-kort kan opbygning af en trådløs internetant antenne fra en skål være det mest økonomiske middel til at opnå gratis Wi-Fi.