Sådan sikres en webside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installer SSL på Microsoft Server

1.

Køb og download et SSL-certifikat fra din valgte SSL-udbyder. Gem filen til den server, som du installerer den på ved at bruge navnet 'domain\_name.cer'. (Udskift 'domænenavn' med navnet på det domæne, du uploader certifikatet til, f.eks. Www.mydomain.com.) Bemærk at dette certifikat er en tekstfil.

2.

Klik på 'Start', vælg 'Indstillinger' og vælg 'Kontrolpanel.' Indtast i 'Administrative Tools' og dobbeltklik derefter på 'Internet Services Manager.' Vælg den server, som du tilføjer sikkerhed til, fra venstre. Dobbeltklik på knappen, der læser 'Servercertifikater.'

3.

Klik på linket, der siger 'Komplet certifikatforespørgsel' i højre side af vinduet, lanceringen af ​​certifikatet anmodning guiden. Følg de instruktioner, du har fået af guiden, og naviger til den 'domain\_name.cer' -fil, du downloadede, når du blev bedt om det. Klik på 'OK' og vent, mens IIS installerer certifikatet på serveren.

4.

Tildel certifikatet. Fremhæv den side, som du vil tildele certifikatet til i venstre rude. Klik på linket 'Bindinger' i højre rude. En ny dialogboks vises.

5.

Klik på 'Tilføj' og vælg 'https' fra rullemenuen 'type'. Sørg for at '443' er tildelt til 'port' feltet og vælg certifikatet fra rullemenuen 'SSL certifikat'. Klik på 'OK'.

Installer SSL på Apache Server

1.

Køb og download et mellemliggende og primært SSL-certifikat fra din valgte SSL-udbyder. Gem filerne til certifikatet og nøglefilmappen på den server, som du installerer den på. Brug navnet 'domain\_name.crt' (erstat 'domain\_name' med navnet på det domæne, du uploader certifikatet til f.eks. Www.mydomain.com) for primærcertifikatet og 'intermediate\_certificate.crt' for mellemcertifikatet. Ret valgmulighederne for at gøre dem kun læsbare af rodmappen.

2.

Find Apache 'config' -filen. Normalt er denne fil placeret på '/etc/httpd.'

3.

Rediger Apache' config 'filen til følgende format:

< br />
u0026 VirtualHost 192.168.0.1:443u0026gt;

DocumentRoot / var / www / html2

Servernavn www.yourdomain.com
< br /> SSLEngine på

SSLCertificateFile / path / to / domain\_name.crt

SSLCertificateKeyFile /path/to/your\_private.key

SSLCertificateChainFile / path /to/intermediate\_certificate.crt

u0026 lt; / VirtualHost u0026 gt;Udskift filstier og filnavne, så de afspejler din bestemte server og certifikatfiler.

4.

Gem filen og test 'config' filen ved at indtaste kommandoen 'apachect1 configtest.' Genstart din server ved at skrive 'apachect1 stop' efterfulgt af 'apachect1 start'.

Installer SSL på Tomcat Server

1.

Køb og download en SSL-certifikat fra din valgte SSL-udbyder. Gem filen til den server, som du installerer den på ved at bruge navnet 'domain\_name.p7b.' (Udskift 'domænenavn' med navnet på det domæne, du uploader certifikatet til f.eks. Www.mydomain.com.)

2.

Input 'keytool -import -trustcacerts -alias server -fil domain\_name.p7b -keystore domain\_name.jks 'og vælg' Yes. '

3.

Konfigurer serveren. Find og åben tekstfilen 'server.xml'. Normalt er denne fil placeret inde i 'conf' -mappen.

4.

Rediger filen 'server.xml', så den er i følgende format:u0026 lt; Connector port = '443' maxHttpHeaderSize = '8192' maxThreads = '150' minSpareThreads = '25' maxSpareThreads = '75' enableLookups = 'false' disableUploadTimeout = 'true' acceptCount = '100' scheme = 'https' secure = 'true' SSLEnabled = 'sand' clientAuth = 'false' sslProtocol = 'TLS' keyAlias ​​= 'server' keystoreFile = '/ home / user\_name / domain\_name.jks' keypass = ' your\_keystore\_password '/ u0026 gt;Udskift filstier og filnavne, så de afspejler dine bestemte server-, brugernavn og certifikatfiler. Gem filen og genstart serveren.

En sikker webside er en side krypteret med et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Du kan genkende en sikker side ved at kigge efter præfikset 'https' i din browser, når du besøger en side. Webmastere bruger normalt sikre websider, når siden kræver udveksling af følsomme oplysninger som kreditkortnumre eller adgangskoder. Du kan tilføje SSL-kryptering til din webside ved at købe et SSL-certifikat og derefter installere det på din server.