Sådan tilsluttes en Belkin KVM-switch via en Ethernet-kabel Standard IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til dit modem. Dit modem har en Ethernet-udgang på bagsiden. For det bedste resultat skal du bruge et højhastighedsmodem som et DSL-, kabel- eller T1-modem.

2.

Slut dit Ethernet-kabel til bagsiden af ​​din Belkin KVM-switch på 'INTERNET IN' -porten. Dette vil lede internetforbindelsen til kontakten, som vil tillade, at enhver computer, der også er forbundet til netværket, har internetadgang.

3.

Dobbeltklik resten af dine forbindelser. Alle de computere, der får adgang til netværket via Belkin KVM Switch, skal fysisk tilsluttes kontakten via deres egne Ethernet-kabler. Tilslut et Ethernet-kabel til hver computers netværksindgang, samt til et af netværksudgange på bagsiden af ​​kontakten. Når dette er tilsluttet korrekt, vil din Belkin KVM Switch have en standard IP-adresse og blive tilsluttet til Internettet.

En Belkin KVM Switch er en enhed, der kan skabe et netværk i dit hjem eller forretningssted. Hvis din Belkin KVM Switch har en IP-adresse, betyder det, at den er forbundet til internettet. Dette gør det muligt for hele netværket at få adgang til internettet, hvilket kan være gavnligt, hvis der er online-aspekter til din virksomhed, eller hvis du har brug for internettet på dit store hjemmenetværk. Du kan opnå dette ved at tilslutte Belkin KVM Switch til et modem via et Ethernet-kabel.