Gør det selv Yagi bredbåndsantenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få en tom 42 ounce saftbeholder og tag den ene ende af dåsen.

2.

Rengør indersiden af ​​dåsen med opvaskemiddel og vand.

3.

Mål målerens yderside fra den lukkede ende. Marker dette punkt på 1.625 inches fra toppen.

4.

Opret en åbning i dåsen på det markerede punkt. Forstør åbningen afhængigt af det stik, du bruger.

5.

Klip en 12 gauge solid wire til en længde på 1,2 tommer. Lod denne ledningsledning til loddet Slut på N-stik.

6. Monter den monterede N-stik på saftkassen med trådsegmentet i dåsen. Hvis du bruger skruer, skal du skrue skruerne indefra kan og bolt på ydersiden.

7.

Tilslut et 75 ohms koaksialkabel til N-stikkets kabelende. Tilslut et pigtail-konverterkabel til den anden ende af koaksialkabel.

8. Tilslut pigtail til et Wi-Fi-kort i en computer. Hvis du bruger en USB-pigtail, skal du blot sætte USB-A-enden i en hvilken som helst åben USB-port

9.

Juster cantennepositionen til den bedste modtagelse, når ledningsantenneelementet peger op eller ned. En øget WiFi signalstyrke på 12-15dB opnås.

/ p>

Tips og advarsler

  • Radiobølger er meget retningsbestemt. Har en klar synsvidde (LOS) til WiFi-adgangspunktet.
  • Den gør-det-selv-Yagi bredbåndsantenne blev pionereret af Andrew Clapps design i 2003. Denne antenne lagde dipolelementerne i Yagi-designet i dåsen. Yderligere forbedringer af cantenna bredbåndsantenne eliminerede Yagi-elementerne for at skabe et forenklet design den effektive forbedrede WiFi-rækkevidde. Populariteten af ​​bærbare og netbook-computere gør fjernadgang til offentlige WiFi-adgangspunkter i stigende grad ønskelig. Den lille størrelse, strømstyrke og retningsstyrke af en gør-det-selv Yagi bredbåndskanten er en ideel løsning.