Sådan beregner du Subnet Range

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konverter din subnetmaske til binær. I dette eksempel anvendes subnetmasken 255.255.224.0. Den sidste oktet bruges til at bestemme subnetområdet. Det er denne sidste oktet (224), som du konverterer til binær. Du konverterer et tal ved at placere en 1 under hvert binært tal, indtil det fylder op til decimaltalet 224. Følgende lægger en binær nummerkonvertering:


254 --- 128 --- 64 --- 32 --- 16 --- 8 --- 4 --- 2 --- 1
< br /> 0 -------- 1 ------ 1 ----- 1 ----- 0 --- 0 --- 0 --- 0 ---- 0 <

2.

Se antallet af '1' bits. '1' -biten bruges i beregningen til at bestemme dit subnetområde. I talkonvertering i trin 1 er der et totalt antal 3 '1' bits.

< p> 3.

Beregn det samlede subnetområde. Da undernettet beregnes ved hjælp af base to, er antallet af '1' bits eksponenten for to. Denne samlede beregning fortæller dig, hvor mange undernet der er til rådighed. følgende beregning bestemmer dette interval for subnet-oktet 254:2 ^ 3 = 8 subnets'^' karakter i denne beregning lation betyder '2 hævet til kraften af ​​3.'.

Store netværk bruger undernet som en måde at segmentere klientmaskinerne tilsluttet til routerne. Et undernet hjælper med at indeholde en gruppe computere på en del af dit netværk, samtidig med at det stadig giver mulighed for flere computere i et andet område af dit netværk. Når du opretter en undernetmaske, identificerer de anvendte numre, hvor mange undernet du kan have på dit netværk. Udfør denne beregning ved at konvertere subnetmaskerne til binære og gøre nogle enkle multiplikationer.