Sådan sælges min PSP for kontanter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sælg din PSP på Gamestop (se Referencer). Mange store indkøbscentre og pladser har Gamestops, som er nye og brugte videospilforhandlere. Du kan gå ind med din gamle PSP, få en medarbejder til at se det over og give dig penge til det. Desuden kan du også få betalt på den måde, hvis du hellere har butikskredit. Du vil altid få mere butikskredit, end du vil betale for samme enhed, så husk det.

2.

Brug Amazon.com s Video Game Trade-In (se Referencer). I 2009 lancerede Amazon.com en brugt mediaforretning, hvor folk kunne sende deres brugte cd'er, dvd'er, videospil og videospil til kontanter. Du skal blot gå gennem formularen på Amazon.com-webstedet, sende din PSP til den adresse, der er angivet, og læne dig tilbage og vente på, at dine penge kommer.

3.

Brug eBay (se referencer). eBay's hovedwebside kan prale af, at det er det største auktionshus på internettet. Opret blot en eBay-konto, liste din PSP på auktion (inklusive den pris, du gerne vil betale folk), og lad budgivningen påbegynde. Når din auktion er færdig, vil den, som tilfældigvis er den højeste byder, gå væk med din PSP, og du vil gå væk med penge.

Brug Craigslist (se Referencer). Craigslist er en internetudgave af de lokale annoncer 'Classified' og 'For Sale' i din hjemby avis. Du kan oprette et par noteringer til din PSP på Craigslist, hvis folk skal kontakte dig via e-mail og spørge om at købe det.

Hvis du ikke længere ønsker at hænge på dit Sony PSP-spil system, er der et par forskellige ruter, du kan tage for at sælge din gamle hardware til kontanter. Disse metoder behøver ikke nødvendigvis at involvere internettet. Brugte spilbutikker er overalt, og de vil alle være villige til at tage din PSP fra dine hænder. Du må ikke få meget penge (afhængigt af enhedens tilstand og hvilket tilbehør du har stadig), men du vil kunne gå ud med hovedet holdt højt.