Windows Home Server Tools

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Windows Home Server giver dig mulighed for at netværk flere computere i dit hjem til deling af dokumenter, videoer, musik og andre filer. En computer fungerer som den primære server og de andre computere er klienter. Som et corporate computernetværk skal du overvåge og fejlfinding eventuelle problemer, der opstår i dit netværk. For at hjælpe med at løse problemer skal du bruge et værktøj, der er specielt lavet til at holde dine Windows Home Server-netværkscomputere kørende korrekt.

Windows Home Server Toolkit v1.1 (32-bit)

Til fejlfindingsproblemer, herunder tilslutnings problemer og Windows Home Server fejl, brug Windows Home Server Toolkit v1.1 (32-bit). Programmet indeholder et værktøj til at løse problemer, mens du installerer computere i dit hjemmenetværk, et værktøj, der overfører Windows Home Server-fejl til Microsoft til analyse og et værktøj til overvågning og løsning af problemer inden for programmets Console Settings-side. Windows Home Server Toolkit er gratis og fungerer sammen med alle versioner af Windows-operativsystemet.

WHS Doctor

WHS Doctor er et diagnostikværktøj, der scanner og registrerer problemer på ikke kun din Windows Home Server primære computer, men alle klientcomputere på netværket . Værktøjet scanner driverne, logfilerne, indstillingerne, Windows Firewall, Windows Hosts-filen og andre kritiske filer samt opstartsprogrammer på enkelte computere til problemer.

WHS Alert

WHS Alert advarer dig også, når en Problemet opdages, og informerer dig, når en opgave i dit Windows Home Server-netværk er færdig. Værktøjet kører i baggrunden og bruger ikke mange ressourcer.

Windows Home Server Cleanup Tool

Et værktøj tha t rydder op filer, der præsenterer det u0026 ugyldige filhåndtag u0026 rdquo; fejl fjerner Windows Home Server Cleanup Tool disse partielle filer fra din computer ved hjælp af en batchproces, der ikke kræver, at du manuelt sletter hver fil. Delvis filer optager harddiskplads og bremser din serveres backupproces. Værktøjet er gratis og fungerer sammen med alle versioner af Windows, der kører Windows Home Server.