Hvordan man laver et eksisterende brusebad en dampbad

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tape et tykt håndklæde over rammen af ​​nogen af ​​de vinduer, der kan være i dit badeværelse. Sørg for at lægge håndklædeets materiale ind i hver skrog og karm på vinduesrammen. Dette forhindrer luft i at komme ind og rømmer fra badeværelset.

2.

Rul et andet tykt håndklæde i længderetningen for at skabe et tykt stofrør. Skub dette rør ind i revnen mellem badeværelsesdøren og gulvet. Brug om nødvendigt maskeringstape til at holde det på plads. Efter langvarig udsættelse for varme og fugt vil skrællebåndet skrælle væk, men det holder op lang nok til en 30 minutters damp.

3.

Placér en strimmel af maskebånd langs alle kanter af badeværelsesdøren for at forsegle revnerne.

4.

Tænd din badevaske med kun varmt vand. Placer et eller to duftende stearinlys på din tæller, og dæmp badeværelset lys. Lys stearinlysene for stemning.

5.

Fyld aluminiumspanden med knust is og læg vaskekluden i den. Placer skovlen ved din bruserdør eller ved siden af ​​dit badekar. Lad bruser gardinet eller døren stå åben. Dette gør det muligt for dampen at fylde rummet hurtigere.

6.

Mål dit brusebad hovedet ned og indad, så vandet slår dig ikke, når du tænder det. Kun på varmt vand. Sammen med det løbende vandvand vil det opvarmede bruservand hjælpe med at fylde badeværelset med tykke, bløde dampskyer.

7.

Sæt på din bad gulv eller i dit badekar med stikket frakoblet, så vandet ikke fylder rundt i dig i karret. Om nødvendigt sidde du på et håndklæde for komfort. Hvis dette umuligt at opnå uden at blive skoldet, skal du placere dig selv på badeværelset med et håndklæde eller tæppe under dig for komfort. Ellers kan du sidde på din toilet til dampsessionen.

8.

Dunk din hånd og hold vaskekluden i isen. Få vaskekluden våd med isvandet.

9. Gnid den kolde, våde vaskeklud på dit ansigt, nakke og krop for at opmuntre dig selv og skabe mere damp, da varmen kontrasterer med isen vand på din hud.

Folk besøger ofte gymnastiksalen for at opleve en afslappende dampbad, men du kan nemt gøre det hjemme gratis med meget lidt forberedelse. Drejning af et eksisterende badeværelse og brusebad i en dampbad giver dig et forfriskende sted at flygte efter en lang dag på arbejde eller løber ærinder. Det giver dig den fred og ro, som en offentlig sauna tilbyder uden reklame; som giver dig ro i sindet at slappe af i total komfort.