Sådan deler du VNC Remote Desktop

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download VNC-softwaren og start installationen.

2.

Klik på knappen 'Næste' i det første installationsvindue I det næste vindue skal du klikke på knappen 'Jeg accepterer aftalen', hvis du accepterer licensvilkårene og klikker på 'Næste'.

3.

Klik på 'Næste' for at installer softwaren til standardprogramstedet (bemærk stedet for fremtidig reference), og vælg 'Fuld installation'.

4.

Vælg 'Opret et VNC Viewer Desktop Icon, Marker afkrydsningsfelterne 'VNC-klient' og 'VNC-server', og klik derefter på 'Næste'.

5.

Klik på 'Næste' for at forlade startmenuens mappenavn til standardindstillingen, 'RealVNC.'

6.

Klik på afkrydsningsfeltet 'Registrer og konfigurer VNC Server for Service-tilstand'.

7.

Klik på 'Start VNC Server i Service Mode.' Klik på knappen 'Næste', og klik derefter på 'Installer'.

8.

Klik på fanen 'Autentificering', og klik derefter på knappen 'VNC 3.3 Authentication, No Encryption' . Klik på knappen 'Indstil kodeord'.

Skriv en adgangskode til deling af VNC-skrivebordet i det vindue, der vises (du skal indtaste adgangskoden to gange i de angivne felter. ), og klik derefter på 'OK'.

10.

Klik på 'OK' i vinduet 'VNC Server Properties (Service Mode)'. Klik på 'Næste' knappen i de vinduer, der følger. Klik på 'Afslut' -knappen i vinduet 'Komplet VNC Setup Wizard'.

11.

Naviger til standardprogramstedet noteret i trin 3, og kopier filen VNCViewer.exe til bærbare medier såsom et USB-flashdrev.

12.

Slut USB-flashdrevet til en anden Windows-computer og dobbeltklik på filen VNCViewer.exe.

13.

Indtast computerens navn eller IP-adressen på den computer, der har VNC installeret, og klik på 'OK' for at oprette forbindelse.

14.

< p> Indtast adgangskoden til fjernadgang, når du bliver bedt om det, og tryk på 'Enter' -tasten. Fjernbetjeningscomputeren vises derefter i VNC Viewer.

Tips og advarsler

  • Hvis du tilslutter VNC-fjernbiblioteket via en firewall, skal du konfigurere port videresendelse på firewall til port 5900.
  • Fjernadgang til skrivebordet er en fantastisk fordel ved nutidens teknologi, der muliggør samarbejde, fjernhjælpeskab eller simpel adgang til en computer fra hjemmet eller omvendt for at øge produktiviteten. Deling af en computer desktop ved hjælp af VNC giver alle disse fordele i en meget letvægts softwarepakke, der indeholder en bærbar VNC-klient software, der giver øjeblikkelig adgang fra næsten enhver Microsoft Windows-pc.