Sådan finder du et arbejdsgiveridentifikationsnummer i Tulsa, Oklahoma

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på din W-2-formular. En W-2 skal udstedes til dig i slutningen af ​​kalenderåret af din arbejdsgiver, så du kan ordentligt forberede og betale din indkomstskat. Hver arbejdsgiver, som du arbejder for i Tulsa, Oklahoma, vil sende dig en W-2 i posten. Hver W-2 vil have den korrekte EIN af den arbejdsgiver, der er anført på den.

2.

Check med lønningsafdelingen på dit job. Hvis du ikke vil vente til årets udgang for at finde din virksomheds EIN, kan du altid gå direkte til de mennesker, der til sidst vil være ansvarlige for at forberede det. Lønningsafdelingen på dit job ud over at sende ud lønsedler kommunikerer også med IRS flere gange om året for rutinemæssige skatterelaterede forretninger. Disse mennesker vil hurtigt og nemt kunne fortælle dig din virksomheds EIN.

3.

Kontroller din 1099-formular. Hvis du er en uafhængig entreprenør, der arbejder freelance i Tulsa, Oklahoma, for en række kunder, skal alle disse kunder til sidst sende dig 1099 til skatteformål. Ligesom en W-2 vil 1099 have EIN af den klient, der er anført på den sammen med alle de øvrige oplysninger om dine lønninger og royalties.

Et arbejdsgiver-identifikationsnummer, der refereres til på officiel IRS-dokumentation som blot et 'EIN', er et unikt numerisk identifikationsnummer, der er givet til virksomheder i skattemæssigt øjemed. Når du indgiver din indkomstskat, skal du 'kende din arbejdsgiver' s EIN. Hvis din virksomhed er lokaliseret i Tulsa, Oklahoma eller et andet sted i landet, kan du hurtigt finde den rette EIN ved hjælp af en af ​​flere metoder.