Sådan opretter du en personlig hjemmeside med et stilark i XML

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan opretter du en personlig hjemmeside med et stilark i XML

1.

Planlæg dit websted. Bestem dine kunders behov. Brug disse oplysninger til at designe dit websted. Betjene dine brugeres indhold i rækkefølge af betydning.

Lær XHTML. XHTML står for eXtensible Hyper Text Markup Language og er en form for XML eller eXtensible Markup Language, der anvendes udtrykkeligt til skabe websites.

3.

Lær CSS. CSS står for Cascading Style Sheets. Browsere bruger Cascading Style Sheets til at bestemme, hvordan oplysninger skal vises grafisk. CSS bestemmer, hvad brugeren ser browseren.

4.

Brug XHTML til at strukturere dine websites information i rækkefølge af vigtighed og sørg for at bruge korrekte tags i din markering. Brug CSS til at bestemme, hvordan al information skal vises.

Tips og advarsler

  • Webdesign er et dybt og udfordrende felt. CSS og XHTML er dog toppen af ​​isbjerget. At lære grundlæggende design færdigheder vil gå langt i at lave en hjemmeside, du kan være stolt af.
  • I dagens hurtige teknologiorienterede samfund bliver hjemmesider en vigtig del af vores dagligdag. Mens webdesign er et udfordrende og givende felt, er det ikke bare muligt at opbygge en grundlæggende personlig hjemmeside, det er ret simpelt.