Sådan opsættes en plotter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et USB-kabel fra din plotter til din pc.

2.

Tilslut din plotter til en korrekt fungerende strømkilde, tryk begge sider af kablet fast for ikke at ende med nogen kontaktproblemer.

3.

Pop i enhver cd, der fulgte med din plotter i computeren, og start installationen af ​​softwaren på den cd. Følg instruktionerne omhyggeligt fra installationsguiden.

4.

Åbn dokumentet på din computer, som du vil plotte.

5.

Klik på u0026 ldquo; Udskriv u0026 rdquo; under u0026 ldquo; Fil u0026 rdquo; menu i vinduet på det program, dit dokument er åbnet i.

6.

Under 'Printernavn' u0026 rdquo; vælg den plotter, du bruger, og klik på u0026 ldquo; Print u0026 rdquo; eller u0026 ok; u0026 rdquo; på bunden af ​​vinduet.

Plottere bruger pennen i stedet for blækpatroner til at udvikle et billede fra kilden for at skabe et billede, der ikke er begrænset af en DPI (dots per inch) opløsning. Printere bruger DPI til at måle billedetaljer ved hjælp af antallet af prikker, der passer i en tomme papir. Plotters på den anden side u0026 sketch u0026 rdquo; det billede, du vil udskrive. For bedst at konfigurere din plotter skal du have din betjeningshåndbog til din plotter, så du kan henvise til den, hvis du går tabt i processen.