Hvorfor siger min computer altid, at jeg ikke kan finde server?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Ingen internetforbindelse

Hvis du ikke har en aktiv internetforbindelse, kan computeren ikke finde den server, den vil lokalisere. Kontroller de Ethernet-kabler, der er sluttet til din computer, og sørg for, at de er korrekt tilsluttet til Ethernet-portene på både din computer og dit modem. Hvis du bruger en trådløs internetforbindelse, skal du sørge for, at din computer er tilsluttet det trådløse lokalnetværk.

Internetudbyderen er nede

Hvis din computers forbindelser er i orden, kan din internetudbyder (ISP) være oplever en servicefejl. Hvis din internetudbyder er nede, vil det ikke være i stand til at lede din computer til de websteder, du vil besøge. Ring til din internetudbyderes kundeservicelinje, og spørg dem, om der er en driftsfejl i dit område. Hvis der er en tjenesteudfald, skal du vente, indtil tjenesten genoprettes, før du kan surfe på internettet.

Host Server er nede

Mange kan ikke finde server u0026 rdquo; Der opstår fejl, når den server, der er vært for den hjemmeside, du vil besøge, går i stykker eller lukkes for vedligeholdelse. Når en server er offline, kan din computer ikke forbindes til den, og den kan ikke vise det websted, du vil besøge. Større hjemmesider og corporate websider taber penge, når deres websites er offline, så de fleste vedligeholdelser vil tage en relativt kort tid til at udføre eller blive udført sent om aftenen, når de fleste besøgende sover. Vent 20 til 30 minutter, hvis du har mistanke om, at værtsserveren er nede, og forsøg så at besøge hjemmesiden igen.

Forkert adresse

Hvis du indtaster den forkerte adresse i din webbrowsers adresselinje, vil det ikke tage dig til den hjemmeside, du vil besøge. Når et websted ikke eksisterer, vil din browser returnere et u0026 ldquo; Kan ikke finde server u0026 rdquo; fejl. Kontroller adressen, du indtastede i adresselinjen for typografier, for at undgå denne fejl.

Browsersikkerhedsproblem

Nogle gange er din webbrowser selv i fejl. Opdateringer, der er udgivet til din browser, kan utilsigtet medføre, at u0026 u0026 quot; Kan ikke finde server u0026 rdquo; fejl på visse hjemmesider. Websteder, der bruger SSL-sikkerhedscertifikater, kan også forårsage problemer i både Internet Explorer og Mozilla Firefox. Fejl forårsaget af internetbrowseren er sjældne, så kontroller supportdokumentationen til din browser for at afgøre, om din browser er i fejl. Hvis du surfer på internettet og hele tiden modtager en u0026 kan ikke finde server u0026 rdquo; eller u0026 ndash; Server DNS ikke fundet u0026 rdquo; fejl, der er en række ting, der kan forhindre dig i at nå det websted, du vil besøge. A u0026 ldquo; Kan ikke finde server u0026 rdquo; Fejl skyldes normalt en fejl på serveren på det websted, du vil besøge, men lejlighedsvis vil du modtage fejlmeddelelsen, når din computer har et problem.