Liste over gratis FTP-servere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  File Transfer Protocol-servere kommer ofte pakket med website hosting muligheder. Den traditionelle FTP-forbindelse var gennem en grundlæggende grænseflade ved hjælp af tredjeparts software til direkte overførsel af filer enten til FTP-serveren eller fra FTP-serveren. I dag er den spartanske funktionalitet blevet integreret i en brugervenlig og tiltalende frontend, hvor selv den mest basale computerbruger kan trække og slippe filer på hendes computer på en webside for at uploade dem til en FTP-server. Mange virksomheder betaler for denne online lageradgang, men der er nogle få, der tilbyder tjenesten gratis, selvom det kun er at lokke brugeren til at opgradere til et betalt abonnement.

Webfreehosting

Webfreehosting giver en altomfattende , gratis pakke, der indeholder e-mail-konti, web hosting og en FTP-tjeneste. Kontoindehavere får 300 MB lagerplads, kan overføre op til 10 GB filer pr. Måned og modtage en imponerende samling af andre muligheder relateret til webhosting.

DriveHQ

DriveHQ tilbyder onlineopbevaring og FTP-adgang med et velkendt udseende og føler. Windows-brugere er fortrolige med navngivningskonventionen af ​​mapperne som 'Mine dokumenter', 'Min musik' og 'Mine billeder'. Mens DriveHQ tilbyder et betalt abonnement, omfatter de to niveauer af gratis service. Det første niveau kaldes 'gratis konto'. Disse brugere er primært begrænset til at uploade og downloade filer. Den 'rigtige konto' er andet niveau og opnås, når medlemsoplysningerne kan verificeres. Hovedforskellen mellem de to er, at 'gratis konto' -medlemmer ikke kan offentliggøre filer, mapper eller et websted (udgivelse deler dem ud til nogen på internettet). Begge kontotyper har en grænse for uploadstørrelse på 50 MB og evnen til at overføre filer ved at trække dem fra computeren til DriveHQ-webstedet for at overføre dem. En traditionel FTP-adgang ved hjælp af tredjeparts software er tilgængelig, selv om de anbefaler at bruge deres egen software designet til brug med deres service.

WebNG

WebNG er en funktionsrig, one-stop-shop til gratis web hosting. Funktionerne omfatter direkte FTP-adgang samt web-baseret FTP-adgang (for når en FTP-klient eller et program ikke er tilgængeligt), 350 MB lagerplads, ingen annoncer, fotoalbum og support og 323 MB daglig båndbreddebrug. Når der overføres filer, er der en grænse på 25 MB filstørrelse. WebNG tilbyder også en incitamentspakke, der øger yo din brugbar båndbredde, når du henviser andre til hjemmesiden.