Sådan konfigureres en Netgear DG834GT

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn DG834GTs webgrænseflade ved at skrive '192.168.0.1' i din webbrowsers adressefelt og trykke på 'Enter.'

2. < / p>

Log ind på din router ved at skrive 'admin' i 'Brugernavn' boksen, der vises, indtaste dit kodeord i 'Password' boksen og trykke 'Enter'. Hvis du ikke har angivet et kodeord, skal du skrive 'password', hvilket er standard.

3.

Udfyld 'Installationsguiden.' Klik på 'Land' boksen og klik dit land på listen, og klik derefter på 'Ja' under 'Automatisk opdagelse af tilslutningstype' og klik på 'Næste'.

4.

Indtast brugernavn og adgangskode til din internetudbyder gav dig ind i feltet 'Brugernavn' og 'Adgangskode', hvis guiden giver dig besked om dem og klikker på 'Anvend'.

5.

Skriv internetforbindelsesoplysningerne fra din Internetudbyder i feltet 'IP Statisk adresse', 'IP Subnet Mask', 'Gateway IP Address', 'Primary DNS' og 'Secondary DNS', hvis du bliver bedt om det, og klik på 'Apply.'

6.

Konfigurer Netgear routerens trådløse netværk ved at klikke på 'Trådløse indstillinger' på routers konfigurationsside. Indtast et navn til dit trådløse netværk i feltet 'Navn (SSID)' og aktiver trådløst netværk ved at klikke på 'Aktivér trådløs adgangspunkt'.

7.

Fastgør dit trådløse netværk ved at klikke ved at klikke 'WEP' under 'Sikkerhedsindstillinger.' Skriv en adgangskode til dit trådløse netværk i feltet 'Passphrase' under 'WEP Key' og klik på 'Apply.'

8.

Skift routerens konfigurationsadgangskode ved at klikke på 'Vedligeholdelse' og 'Indstil kodeord'. Indtast den nuværende adgangskode, 'password' som standard, i boksen 'Gammel adgangskode', skriv en ny adgangskode i bokse 'Ny adgangskode' og 'Gentag nyt kodeord' og klik på 'Anvend'.

Netgear DG834GT er en trådløs router, der understøtter Wireless-G og Wireless-B standarderne. Denne router stikker ind i din eksisterende internetforbindelse og opretter et personligt trådløst netværk til dig, deler din internetforbindelse blandt flere trådløse hardwareenheder og støtter endda plugging af andre kablede computere til det lokale netværk, som f.eks. Stationære computere. Konfigurer Netgear DG834GT ved hjælp af sin web-interface, opsæt internetadgang med guiden og aktiver og sikret det trådløse netværk.