Sådan opbygger du en trådløs forstærker

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placér et stykke 11 tommer med 14 tommer pap på et bord med den 11 tommer side, der vender mod dig.

2.

Tegn en fem tommer med syv tommer rektangel på pap med en linjal og blyant. Klip rektanglet af pap ud med knivens kniv. Gentag denne procedure for at skære et andet fem tommer med syv tomme kartonrektangel ud. Bortskaf det overskydende pap i genbrugspapiret.

3.

Sæt aluminiumsfolie om hver af kartonrektanglerne, indtil de er helt dækket på begge sider.

4.

Placer en af ​​kartonrektanglerne på bordet med den syv-tommers side, der vender mod dig. Mål en tomme ind fra nederste venstre hjørne af kartonrektangel. Mål to og en halv inches op fra den tomme tomme mark. Lav en prik ved markeringen på to og en halv tomme med blyanten. Gentag denne procedure fra nederste højre hjørne af kartonrektangel.

5.

Skær en spalte fra hver af de to og en halv tomme markeringer, der bevæger sig ud til siderne af kartonrektangel med kniv på værktøjskniven.

6.

Placer et pap-rektangel på bordet foran dig med den syv-tommers side, der vender mod dig. Tag den syv-tommers side og fold den halvt for at møde den anden syv-tommers side. Glat ned foldningen med fingrene.

7.

Stil det foldede nedre kartonrektangel med den foldede side op oven på det andet kartonrektangel.

p> 8.

Tape bunden af ​​det foldede rektangel til det andet paprektangel med cellofantape.

9.

Klip et hul i midten af det foldede rektangels øverste og nederste side med knivens kniv.

10.

Sæt antennen på den trådløse enhed i hullet i bunden af ​​foldningen . Skub antennen ud gennem hullet i folderne øverst.

Tips og advarsler

  • Mobiltelefoner og andre enheder, der udsender EMF (elektromagnetisk felt) signaler kan hæmme modtagelsen af ​​dit Wi-Fi-signal.
  • Formålet med en trådløs forstærker er at øge signalet, der sendes og modtages af antennen på en trådløs enhed. Du kan lave din egen trådløse forstærker uden at vide noget om elektronik eller hvordan et Wi-Fi-signal fungerer. Du skal bruge et par forsyninger, der almindeligvis findes omkring huset. Voksenovervågning er påkrævet, hvis du er mindreårig, da en brugskniv vil blive brugt i opbygningen af ​​den trådløse forstærker.