Sådan opretter du et trådløst gateway CG814WG kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din CG814WG Wireless Cable Modem Gateway strømforsyning til en stikkontakt. Et 'ON' -indikatorlampe skal tændes på forsiden af ​​apparatet. Ingen andre lamper bør belyste, dog, da der ikke er nogen forbindelser endnu.

2.

Skru det koaksialkabel, der blev efterladt af dig af internetudbydersteknologen, der satte din internetservice op på koaksial jack på bagsiden af ​​kabelmodemet. Skru den anden ende på coaxialkablet Internetstikket i væggen. Et 'Internet' -belysning skal lyse på forsiden af ​​kabelmodemet.

3.

Tilslut et Ethernet-kabel på bagsiden af ​​dit trådløse kabelmodem. Tilslut den anden ende til din computer. En anden indikatorlampe skal nu lyse på forsiden af ​​kabelmodemet.

4.

Tænd for din computer.

5.

Sæt cd-rom'en til trådløst kabelmodems software i din computer. Klik på 'Installer.' Dette lancerer softwareinstallationen og installation af kabelmodem. Under denne proces skal du give et navn til dit trådløse netværk og vælge enhver form for netværkssikkerhed, du gerne vil have på plads. Når du er færdig, klik på 'Færdig.' Din CG814WG Wireless Cable Modem Gateway vil nu være korrekt konfigureret og klar til brug.

CG814WG Wireless Cable Modem Gateway er en type kabelmodem, der også kan sende et trådløst netværk, som computere kan bruge til at oprette forbindelse til og dele en internetforbindelse. Lad ikke termen 'trådløs' narre dig - du skal stadig bruge et Ethernet-kabel til at forbinde din CG814WG Wireless Cable Modem Gateway til en af ​​dine computere med det formål at oprette det trådløse netværk til udsendelse.