Sådan tilslutter du et trådløst netværk til Dell Latitude

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ikonet 'Trådløst' på skærmen. Som standard vil det være i din systembakke, hvilket er hvad den lille gruppe af ikoner ved siden af ​​det digitale ur på dit skrivebord kaldes. Ikonet har form af fem lodrette stænger, hver enkelt lidt højere end den næste. Når du finder den, skal du klikke på dette ikon.

2.

Klik på navnet på det trådløse netværk, du vil have din Dell Latitude bærbare computer til at oprette forbindelse til.

3.

Klik på 'Connect'. Hvis netværket kræver, at brugerne indtaster et kodeord, bliver du bedt om at få adgangskoden nu. Brug dit tastatur til at indtaste adgangskoden og klik på 'Connect' igen. Når du har gjort det (eller hvis der ikke kræves noget kodeord i første omgang), bliver du tilsluttet det trådløse netværk på din Dell Latitude.

Din Dell Latitude bærbare computer kom med et trådløst netværkskort installeret i sin sag. Dette trådløse netværkskort skal bruges specifikt til formålet at oprette forbindelse til trådløse netværk ved hjælp af din Latitude. Hvis du er inden for rækkevidden af ​​et trådløst netværk og vil oprette forbindelse til det, kan du bruge de værktøjer, der er indbygget i Windows-operativsystemet (hvilket er, hvad din Latitude kører) for at gøre dette.