Funktioner af Cavalier DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Cavalier er en internetudbyder (ISP), der betjener kunder på østkysten, sydøst og midtvesten i USA. Virksomheden tilbyder en bred vifte af internet servicepakker, herunder bredbånds- og digital abonnentlinje (DSL). Firmaets DSL-service er kendt som Cavalier Flex DSL og er rettet mod små og mellemstore virksomheder. Cavalier tilbyder også telefon- og internet-service til private og erhvervskunder.

Dataoverførselshastigheder

Cavalier DSL er i stand til at sende data op til 8 megabit per sekund (Mbps), herunder filoverførsler, videokonferencer og uploade / downloade onlinepræsentationer samt andre data. Cavalier DSL er hurtigere end en opkaldsforbindelse, og data sendes via fiberoptiske kommunikationslinjer i stedet af traditionelle telefonlinjer.

Website Hosting

Cavalier DSL indeholder 20 megabyte (MB) af webhostingplads på internetudbyderens webserver. Hosting-pladsen er ideel til opbevaring af firmaets hjemmeside og fildeling med medarbejdere eller forretningsforbindelser. DSL-tjenesten giver dig også mulighed for at oprette et domænenavn, og 'dit firmanavn', til din hjemmeside uden besvær med at opfordre et andet firma til at være vært for navnet.

E-mail-konti

DSL-tjenesten giver dig også mulighed for at oprette 10 email-konti til virksomhedens medarbejdere, afdelinger eller forskellige projekter.

Firewall

holde dine computere sikre, mens du bruger internettet, indeholder Cavalier DSL en firewall, der blokerer hackere og tvivlsomme hjemmesider fra at stjæle information og styre virksomhedens computere. DSL-tjenesten omfatter også en ekstern administrationsværktøj til overvågning af din virksomhed ' s computere fra et sted uden for stedet.

Support

Cavalier DSLs tekniske supportafdeling er tilgængelig 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.