Hvad er fordelene ved et SSL-certifikat?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Udviklet af Netscape sikrer Secure Socket Layer (SSL) -protokollen sikkerheden for forskellige transaktioner mellem browsere og webservere. Det krypterer købmanden og eventuelle personlige data, som kreditkortnumre, der bruges til at foretage køb online. Der er flere fordele ved at have et SSL-certifikat, både for købmænd, der ønsker at sikre kundens betalinger og personlige oplysninger, og for købere at vide, at en sælgers hjemmeside er sikker.

Gain kunder

Millioner af forbrugere for varer online, men i en alder af sikkerhedsbrud og svig vil mange forbrugere sikre sig, at deres personlige oplysninger, især deres finansielle oplysninger, ikke er sårbare, når de foretager onlinekøb. Fordi ikke alle online-forhandlere har denne type sikkerhed, har et SSL-certifikat noget, som du kan annoncere som købmand for at få kunder og en konkurrencemæssig fordel.

Køb med tillid

Hvis du er en forbruger, der ønsker at købe et bestemt produkt, og du vil købe online, kan du være bekymret for, at dataene, der sendes via internet universet, ikke er sikre. Virkeligheden er, at når som helst almindelig, usikker tekst sendes mellem severs, er det kun om nogen med teknologisk knowhow, der har adgang til det ondsindet. Men hvis hjemmesiden, du køber fra, har et SSL-certifikat, kan du være sikker på, at dine data bliver krypteret, inden den sendes over internettet, og derfor ikke læses af andre end den tilsigtede købmand.

Forhindre / Afskrække svig

På grund af det faktum, at tusindvis af mennesker er ofre for internet bedrageri hvert år, har FBI rådgivet alle online-brugere kun at bruge websteder, der er beskyttet med et SSL-certifikat. De opfordrer forbrugerne til aldrig at give kreditkortnumre eller personlige oplysninger, medmindre webstedet er sikret. For at vide, at et websted er SSL-sikret, skal du sørge for at webstedets adresse begynder med u0026 quot; https u0026 rdquo; snarere end bare u0026 ldquo; http. u0026 rdquo; Der kan også være et låsikon på skærmen, selvom du ikke bør stole på et låsikon alene, medmindre det også ledsages af en u0026 quot; https u0026 rdquo ;. Forebyggelse af bedrageri ved at bruge en SSL-certificeret hjemmeside beskytter ikke kun dine personlige oplysninger og regnskaber, det kan også reducere den voksende bølge af internetkriminalitet.