Sådan konfigureres Kazaa Lite

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Kazaa Lite på din bærbare eller stationære computer.

2.

Klik på 'Værktøjer.'

3.

Klik på 'Valg'.

4.

Vælg fanen 'Bruger' for at konfigurere oplysninger om din Kazaa Lite brugerkonto. Du kan vælge et nyt skærmnavn samt konfigurere hvilken type forbindelse du bruger med de passende mærket kasser på skærmen.

5.

Klik på 'Trafik' for at konfigurere hvordan filer deles ved hjælp af din computer. Klik på knappen '...' for at ændre, hvor filerne hentes. Brug knapperne 'Limits' til at konfigurere, hvor mange samtidige brugere der kan downloade og uploade en fil fra din computer på en gang.

6.

Klik på 'Firewall' for at tænde Kazaa Lites indbyggede firewall. Denne firewall begrænser typen af ​​indgående forbindelser, der kan få adgang til en fil på din computer. Du kan vælge forskellige sikkerhedsniveauer baseret på dine egne præferencer og konfigurere den måde, hvorpå Kazaa Lite interagerer med enhver firewall, du allerede har installeret på din computer.

7.

Klik på 'Skins 'for at konfigurere det visuelle udseende af Kazaa Lite på din computer. Du kan vælge mellem et af de indbyggede skind til Kazaa Lite eller klikke på 'Download' knappen for at browse og downloade nye fra internettet.

Kazaa Lite er en gratis, annonce-understøttet version af Kazaa-fildelingsprogrammet. Brug Kazaa Lite til hurtigt at dele filer fra din computers harddisk med andre computerbrugere over hele verden. Når du har installeret Kazaa Lite, skal du dog konfigurere den for at udnytte din internetforbindelse. Dette vil forbedre dine downloadhastigheder og øge den hastighed, hvormed du kan overføre filer mellem to maskiner.