Internetkrav til at se DirecTV på en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Fremskridt i teknologien, der bruges til at levere og se satellit-kabel-tv, samt dem, der bruges til at gemme og gøre video på hjemmecomputere, har betydet, at de to er mere og mere kompatible. Det er muligt at bruge din computer til at få adgang til, se og optage signalet fra din DirecTV-tv-modtager, og konsolidere dine medieteknologier til et tilgængeligt sted. Din computer og internet skal opfylde de grundlæggende krav.

Router

Routeren der bruges til at styre dit hjemmenetværk, bruges også til at forbinde din computer og DirecTV-modtager, der styrer kommunikationen mellem de to. Ikke bare en computer eller en router passer til dette formål. Routeren skal kunne styre begge softwarekommandoer udstedt af computeren og audio / video data flow fra DirecTV boksen. Computeren skal også være kompatibel med dataprotokollen af ​​en sådan router. Det er nemt at identificere de maskiner, der er i stand til denne form for datahåndtering. De er dem, der er kompatible med Intel's 'Viiv' databehandlingsstandarder. Både computere og routere, der er i stand til at interfacere med et DirecTV-signal, vil have et 'Enjoy with Viiv' -klister på emballagen og maskinen selv.

Internetforbindelse

Signaldataene, der anvendes til DirecTV, er en høj-density real-time strøm af lyd- og videodata. Dette signal kræver en hurtig og stabil internetforbindelse. Ingen internettjeneste, der er langsommere eller har mindre båndbredde end en 512 kilobytes per sekund bredbåndsforbindelse vil være tilstrækkelig til en DirecTV internetforbindelse.Hvis din forbindelse er langsommere end dette, skal du kontakte din internetudbyder om at opgradere tjenesten. Dit signal skal også være stabilt. Frekvent udfald vil medføre problemer med optagelse og visning af DirecTV. Hvis du oplever disse problemer, skal du kontakte din internetudbyder for at finde årsagen til dette inkonsekvente signal.

Yderligere software

Det eneste andet krav til en computer til at dele din DirecTV-forbindelse er, at e maskine kører Intel 's Viiv Media Share driver software. Din computer skal have mulighed for at downloade og installere denne software. Softwaren har ingen minimumskrav og kan installeres på enhver maskine, der kører Microsoft Windows Vista eller senere. Download den nyeste version af Viiv Media Share-softwaren fra webstedet i Resources.