Nybegyndere Tips til DSL High Speed ​​Internet Service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Digital Subscriber Line (DSL) er en type højhastigheds-internetforbindelse, der tilbydes af telefonvirksomheder. DSL benytter sig af standard telefonlinjer, der kutter sin maksimale hastighed lavere end andre bredbåndsforbindelser, der bruger koaksiale eller fiberoptiske kabler. Ved beslutning om DSL er der flere faktorer, der bør overvejes. Nogle af disse faktorer er fælles med bredbåndsforbindelser, og andre er unikke for DSL.

Afstand fra telefonselskab

Den standardafstand, DSL er tilgængelig fra firmaets kontor, er 16.000 fod eller lidt over 3 miles. At være på den ydre del af denne omkreds kan medføre reduceret signalkvalitet. Nogle virksomheder kan tilbyde en forbindelse længere end 16.000 fod, hvis de bruger en tyngre målerråd.

Ethernet Adapter

Hver computer, der bruger DSL-forbindelsen, har brug for en Ethernet-adapter. Fra 2010 inkluderede de fleste moderne computere en Ethernet-adapter enten integreret i bundkortet eller som et pc-kort. Hvis din computer ikke har en Ethernet-adapter, er de tilgængelige fra mange butikker og online. Ethernet-adaptere er også tilgængelige som eksterne USB-enheder, som blot tilsluttes en USB-port.

Kontraktslængde

De fleste DSL-virksomheder kræver en kontrakt, inden de starter service. Kontrakten låser dig ind i et månedligt gebyr for en periode på måneder eller år. Kontrakten kan have et afbestillingsgebyr, hvis du opsiger tjenesten før kontraktens afslutning. Husk, hvor længe du planlægger at være i dit nuværende hjem og andre overvejelser, før du underskriver en kontrakt.

Line Noise

På grund af frekvenserne, der bruges af DSL-forbindelsen, kan du opleve støjstøj, når du bruger telefonen. Dette afhjælpes med ledningsfiltre, som forbinder mellem telefonen og vægstikket. Filteret forhindrer DSL-forbindelsen i at forstyrre telefonsamtaler. Du må ikke installere et DSL-filter på den linje, der er tilsluttet DSL-modemet eller de tomme telefonstik.

Router

Der kræves en router til at bruge mere end en computer på en DSL-forbindelse. En kablet router har et indbygget hub og er forbundet til hver computer via Ethernet-kabel. En trådløs router bruger radiosignaler til at transmittere forbindelsen til computere. En trådløs forbindelse kræver et trådløst Ethernet-kort. Brug af trådløse routere efterlader en forbindelse åben til offentlig brug, hvis den ikke er sikret med kryptering eller andre beskyttelser.