Sådan installeres en anden computer ved hjælp af en modem og D-Link Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk modemet ud. Sluk begge computere.

2.

Tilslut routeren og modemet med en Ethernet-kabel. En Ethernet-kabel ser ud som en tyk, større ende telefonledning. Indsæt den ene ende af den anden Ethernet-kabel på bagsiden af ​​computeren og den anden ende i D-Link-router. Hvis du vil have en kabelforbindelse snarere end en trådløs forbindelse, skal du slutte routeren til den anden computer med en tredje Ethernet-kabel.

3.

Slut modemet til stikkontakten. Vent et par minutter for modemet til fuldt ud at oprette forbindelse til internettet. Tilslut routeren og tænd computeren med den medfølgende Ethernet-kabel.

4.

Åbn en webbrowser og skriv 'http: //www.192.168.0.1' ind i adresselinjen. Tilføj et admin brugernavn, men ikke et kodeord. Med D-Link routere starter denne automatisk en installationsguiden. Udfyld vejledningen ved at indstille et kodeord og en tidszone. Luk ud af browseren, når du er færdig. Afbryd Ethernet-ledningen, der kører fra computeren til routeren, til en trådløs forbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil tilføje en ekstra computer til en router allerede konfigureret, tag derefter stikket ud af modemet og routeren. Sluk for computere. Tilføj en Ethernet-kabel fra routeren til den anden computer for en kablet forbindelse. Genstart udstyret i den rækkefølge, hvor de modtager signalet: modem, router og derefter computere. For en trådløs forbindelse registrerer den anden computer, hvis den er i stand til en trådløs forbindelse, automatisk forbindelsen. Hvis det ikke er tilfældet, køb et USB-netværkskort. Adapteren gør det muligt for din computer at acceptere et trådløst signal. En eller begge computere kan have brug for en.
  • D-Link routere giver dig mulighed for at tilføje mere end en computer til dit hjemmenetværk og udsende et trådløst signal, som du kan bruge på enhver computer inden for rækkevidde. Den nøjagtige rækkevidde afhænger af styrken af ​​den D-Link-router, du vælger. Husk, når du tilslutter routeren, at signalet når modemet, derefter routeren og endelig computeren. Hvis du afbryder eller slukker for en komponent, forstyrrer du signalet. Slukker alt ud og derefter igen i den rigtige rækkefølge sætter alt tilbage på sporet.