Fejlfinding af en Compaq Presario F730 Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at den trådløse switch på Compaq Presario F730 s sagen er slået til 'ON'. For at bruge din trådløse netværkskort skal du tænde kontakten på sagen placeret oven over tastaturet. Når den er tændt, lyser indikatorlampen i en 'blå' farve.

2.

Prøv at flytte så tæt som muligt til kilden til det trådløse netværk. Jo tættere du kan få din Compaq Presario F730 (og den interne trådløse adapter) til routeren eller det trådløse modem, der skaber det netværk, du forsøger at oprette forbindelse til, desto stærkere signalet bliver og jo hurtigere vil du kunne at overføre filer og få adgang til data.

3.

Nulstil dit trådløse adgangspunkt. Hvis du forsøger at oprette forbindelse til et trådløst netværk, som du har oprettet i dit hjem eller kontor, skal du nulstille både modem og router og forsøge at oprette forbindelse til det igen. De fleste problemer med et trådløst netværk kan løses ved blot at genstarte modemet og router, som gør det muligt for netværket at starte frisk og uden fejl.

4.

Aktivér din trådløse netværkskort. Åbn Kontrolpanel på Compaq Presario F730 og klik derefter på ' Netværk og delingscenter. 'Klik på' Skift adapterindstillinger ', højreklik på ikonet for det trådløse netværkskort og klik på' Aktivér '. Hvis din trådløse netværkskort blev deaktiveret via Windows-operativsystemet, har det ikke været i stand til at oprette forbindelse, og din Compaq Presario F730 ville ikke have genkendt det.

Compaq Presario F730 bærbar computer har et indbygget trådløst netværkskort. Denne adapter bruges til at forbinde din computer til trådløse netværk. Hvis du har svært ved at oprette forbindelse til et bestemt netværk, eller dine overførselshastigheder er langsomme, skyldes dette en lang række fælles problemer. Heldigvis er disse problemer næsten lige så klare, så det bør ikke være for meget at fastsætte dem. problem i sig selv.