Sådan får du en bedre forbindelse ved hjælp af en trådløs bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt den bærbare computer tættere på den trådløse router eller installer trådløs udvidelsesforlænger. Enhver metode vil øge styrken af ​​det signal, den trådløse bærbare computer modtager.

2.

Flyt den trådløse router til et centralt punkt inden for det område, du bruger den trådløse bærbare computer, men væk fra vægge, gulvet, metalgenstande (såsom køleskabe eller arkivskabe) og enheder, der kan forårsage interferens, såsom mikrobølger og trådløse telefoner.

3.

Skift trådløse routerens antenne for at øge signaludgangen. Skru den gamle antenne fra bagsiden af ​​routeren og erstat den med en antenne med høj forstærkning.

4.

Skift den trådløse router s broadcast kanal ved hjælp af routerens webværktøj. Tilslut en computer til en af ​​LAN-portene med et Ethernet-kabel, og indtast routerenes adresse i en webbrowser (normalt '192.168.XX'). Log ind på routeren ved hjælp af oplysningerne i routeren 's brugervejledning, og klik derefter på den menu, der normalt er mærket 'Trådløs' eller 'Trådløs indstillinger.' Du kan ændre kanalen fra rullemenuen der. Gem indstillingerne og afslut routerværktøjet.

5.

Opdater routerens firmware. Log ind på routerværktøjet ved hjælp af instruktionerne i trin 4. Naviger til routerindstillingerne, hvor de fleste routere har en firmwareopdateringsfunktion. Du skal muligvis også gå til producentens websted for at downloade den nyeste firmware og derefter uploade den til routeren.

6.

Skift routeren og den trådløse adapter på laptop til 802.11n, hvilket er hurtigere end ældre protokoller som 802.11a / b / g.

7.

Brug en trådløs adapter og router fra samme producent.

Forbindelsen på en trådløs bærbar computer bestemmes af, hvor stærk et signal, den bærbare computer modtager, og også af hvor hurtigt den faktiske forbindelseshastighed er. Jo tættere den bærbare computer er på den trådløse router, der sender signalet, desto bedre bliver forbindelsen. Derudover kan eventuelle forhindringer mellem routeren og den trådløse bærbare computer resultere i et nedbrudt signal. Ændring af nogle af de trådløse router s indstillinger kan hjælpe den bærbare computer med en bedre forbindelse også, og opgradering af både routeren og adapteren på den trådløse bærbare computer kan forbedre forbindelseskvaliteten.