Sådan opretter du en Yahoo DSL med Siemens Speedstream 4100

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for din computer, og sæt DSL-filteret i væggenes telefonstik. Slut telefonledningen til 'Telefon' -porten på filteret.

2.

Sæt DSL-kablet i 'DSL' -porten på filteret, og indsæt den anden ende i 'DSL' -porten på Siemens Speedstream 4100-router. Sæt Ethernet-kablet i Ethernet-porten på routeren og tilslut den anden ende af kablet til 'Ethernet' -porten på din computer.

3.

Slut strømforsyningen til strømforsyningen på routeren og en Tilslut DSLs strømforsyningskabel til DSL-modemet, og sæt den anden ende i en ledig stikkontakt. Skub strømafbryderen på routeren, og tænd din computer.

4.

Åbn din internetbrowser og skriv 'http: // speedstream' i URL-feltet øverst . Tryk på 'Enter' -tasten for at få adgang til din router.

5.

Opret et brugernavn til Speedstream gatewayen, og lav en adgangskode. Marker feltet ved siden af ​​'Kræv administrator login for at få adgang til konfigurationssider' og klik på knappen 'Gem indstillinger' nederst i browservinduet.

Når du har modtaget dit DSL-modem fra Yahoos internettjeneste, har du mulighed for at oprette forbindelse til en tredjepartsrouter for at oprette et lokalt netværk. Siemens Speedstream 4100 router er kompatibel med Macintosh-computere og pc'er, der kører Windows 98-operativsystemet eller senere. Routeren er kompatibel med de fleste DSL-modemer i henhold til den officielle Siemens brugervejledning og kræver yderligere konfiguration, når routeren er tilsluttet modemet for at oprette en ny brugerprofil på netværket.