Sådan opsættes Time Warner DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut plastikklipset på enden af ​​et telefonliniefilter direkte til en telefonstik i dit hjem, som du vil bruge til at få adgang til din DSL-internetforbindelse. Den ene ende af telefonlinjefilteret forbinder til stikket som en telefonledning, og den anden ende har en telefonledning på den.

2.

Slut en ende af en telefonledning i telefonlinjefilteret du installerede i trin 1.

3.

Slut den anden ende af telefonledningen til bagsiden af ​​dit DSL-modem. Der vil være to indgange bag på dit DSL-modem, men din telefonledning passer kun til en.

4.

Slut et Ethernet-kabel til den anden indgang på bagsiden af dit DSL-modem.

5.

Tilslut den anden ende af DSL-kablet bag på computeren. Slut dit DSL-modem til en stikkontakt med strømkabel. Dette vil slå DSL-modemet på.

6.

Installer softwaren på Time Warner DSL Internet service-cd-rom, som du fik med resten af ​​dit udstyr. Sæt cd-rom'en i din computer, vent på at 'autoplay' og klik på 'Install.' Når indstillingerne vises, skal du klikke på 'Afslut'. Dit DSL-modem er nu konfigureret korrekt, og du kan bruge det til at oprette forbindelse til internettet.

Når du tilmelder dig til Time Warner DSL højhastigheds-internet service, kommer en tekniker typisk til dit hjem og sætter alt op for dig. Hvis du gerne vil gemme på installationen og gøre det selv, vil du stadig være forsynet med alt nødvendigt udstyr. Hvis du vælger at tage denne rute, skal du bare vide, hvilket udstyr der plugger ind i hvilket andet stykke udstyr for at få din DSL-forbindelse op og køre.