Windows Vista kompatible trådløse pc-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Windows Vista-operativsystemet fungerer sammen med en række netværkskort, der gør det muligt for computeren at oprette forbindelse til internettet trådløst. PC-kort er flade enheder, formet som små spillekort, som du kan tilslutte til specielle slots på bærbare og stationære computere for at tilføje funktioner til computeren. En funktion, du kan tilføje med pc-kort i Windows Vista, er en trådløs forbindelse. En række producenter, der opbygger netværksudstyr til computere, leverer Windows Vista-kompatible trådløse pc-kort.

NETGEAR WG511 Wireless-G PC Card

Et NETGEAR WG511 Wireless-G PC Card virker sammen med Windows Vista for at forbinde din computer til trådløse internetudsendelser. Kortet er kompatibelt med almindeligt anerkendte standarder for trådløse internet-udsendelser, herunder 802.11b og 802.11g. Kortet understøtter kryptering, hvilket er den teknologi, der scrambles information, du sender og modtager trådløst, så andre, der opfanger dit signal, ikke kan læse det. Specifikt understøtter WG511 Wireless-G 128-bit WEP-kryptering, som fungerer som standard krypteringsfunktion på trådløse routere til hjemmebrug.

SMC EZ Connect g 802.11g 108Mbps trådløs kortbusadapter

EZ Connect g 802.11 g 108Mbps Wireless Cardbus Adapter giver dig mulighed for at forbinde din computer, der kører Windows Vista, til et trådløst internet signal. Som mange trådløse internet-pc-kort understøtter EZ Connect g 802.11b-standarden og den nyere 802.11g-standard, som er 15 gange hurtigere end den tidligere standard og giver en overlegen web browsing. Kortet understøtter også forbindelser til netværk, der blander de to standarder og dem, der kun bruger den ene eller den anden.

Kyocera Passport 1xEV-DO PC Card

Kyocera s Passport 1xEV-DO PC Card forbinder din computer med Windows Vista til trådløse netværk med hastigheder på op til 2,4 Mbps. Kortet har en højtydende antenne for at optimere kommunikationen mellem din computer og trådløse netværk. Passport 1xEV-DO bruger en 32-bit grænseflade til lavt strømforbrug, hvilket er nyttigt hvis Du bruger pc-kortet med en bærbar computer. Kortet understøtter både 802.11b og 802.11g-standarderne.

US Robotics: USR5411 Wireless MAXg PC Card

USRobotics Wireless MAXg PC Card samt dets PCI modsætning, forbinde computere, der kører Windows Vista med trådløse netværk med hastigheder på op til 125 Mbps. Udover at understøtte 802.11b- og 802.11g-standarderne understøtter Wireless MAXg Wi-Fi Protected Access eller WPA-kryptering for at sikre privatlivets fred og sikkerhed af dataene din computer transmitterer.