Sådan forbinder du flere computere via Ethernet-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut strømforsyningen til navet til et stikkontakt. Navet skal tænde. Hvis der er en strømafbryder på dit hub, skal du vende den til 'on' -positionen.

2.

Slut det første ethernet-kabel til netværksadapteren på din første computer. Indsæt den anden ende i en af ​​stikene på dit nav. Gør det samme med din anden computer.

3.

Klik på knappen Windows 'Start' på den første maskine. Vælg 'Kontrolpanel' fra listen og klik på 'Netværksforbindelser.'

4.

Højreklik på netværksadapteren mærket 'Local Area Network' og vælg 'Properties'. Klik på 'TCP / IP' i listen over protokoller og klik på 'Egenskaber'.

5.

Indtast '192.168.1.1' i tekstboksen mærket 'IP-adresse'. Indtast '255.255.255.0' for 'Subnet Mask.' Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Skift de samme IP-indstillinger for din anden maskine, undtagen indtaste '192.168.1.2' i IP-tekstboksen.

6.

Dobbeltklik på genvejsknappen 'Netværk' på dit skrivebord . Bemærk, at begge dine nu netværksmaskiner er angivet. Dobbeltklik på den anden computer for at se en liste over delte filer.

Ved at forbinde flere computere sammen gør det lettere at dele filer og overføre dokumenter fra en computer til den næste. Du kan forbinde to eller flere computere ved hjælp af installerede Ethernet-kort og et hub. Datamaskinens netværkskort forbinder til navet, som giver forbindelsen. De tilsluttede computere i dit hjem kan dele videoer, musik, applikationer, dokumenter og e-mail.