Sådan forstærkes signalet på et WiFi PCI-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Stil en suppe på køkkenbordet. Fjern låget af suppe kanen med dåseåbningen. Kassér suppebeholderens låg i skraldespanden.

2.

Hæld suppen fra suppenbeholderen op i køkkenvasken. Vask suppens dåse med opvaskemiddel og ledningsvand. Tør soppens tørre ud med et papirhåndklæde. Lad suppen tørre i fem timer.

3.

Læg et blad avis på et bord. Stå suppen kanen på avisen med den åbne mund opad. Påfør strimler af duct tape til kanten af ​​den åbne mund af suppen kan. Smør duktapen ned med fingrene.

4.

Mål fem tommer op fra bunden af ​​suppenbeholderen. Skær et hul gennem siden af ​​suppen dåse på fem-tommers mærket med saksens knive. Drej saksens knive inde i hullet for at udjævne kanterne.

5.

Sandpapir kanterne af hullet skæres i siden af ​​suppenåsen.

6.

Læg en bærbar computer på bordet. Anbring PCI-kortet i slotten i den bærbare computer. Placer PCI-kortets antenne vandret.

7.

Placer spidsen af ​​PCI-kortets antenne gennem hullet i siden af ​​suppenåsen. Læg suppen kan vandret ved siden af ​​den bærbare computer.

8.

Mål den åbne ende af suppenburken, der nu er en WiFi-booster i retning af det trådløse hjemmenetværk senderen.

Tips og advarsler

  • Du kan lave suppen og spise den i stedet for at smide den ud.
  • Arbejdshandsker kan beskyt dine hænder mod at blive skåret af metalkanterne på suppeens låg.
  • Et WIFI PCI-kort indsætter i en bærbar computer for at muliggøre trådløs adgang til et hjemmenetværk. Du kan lave en booster, der vil øge signalindsamlingsstyrken på antennen, der er fastgjort til PCI-kortet. Et par husholdningsartikler er alt hvad du behøver, men ingen mekaniske eller elektriske færdigheder. Wi-Fi-booster, som du vil lave, vil ikke skade PCI-kortet eller den bærbare computer, den er knyttet til på nogen måde. Bed om voksenovervågning, hvis det er mindreårigt, da nogle skæring skal ske.