Sådan laver du en kuvert seng

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer de to kongeformede puder ved siden af ​​hinanden. Juster dem således, at den ene er direkte over den anden med kanterne opstillet jævnt.

2.

Mål området for de to puder ved først at måle længden af ​​en af ​​puderne og derefter måle ned i begge puder.

3.

Skær et rektangulært ark stof fra rullen, der måler omkring dobbelt den omtrentlige måling af arealet af de to puder. For eksempel hvis området af puderne er 24 til 42 tommer, skal stofarket måle omkring 48 x 84 tommer.

4.

Spred stoffarket ud og lette det eventuelle rynker i stoffet. Hvis stoffet er trykt, skal du sørge for, at den udskrevne side vender opad.

5.

Klem en linje med lim halvvejs op ad hver sidekant.

6 .

Fold stoffets nederkant op halvdelen af ​​stoffets højde og lag kantene over hinanden jævnt. Dette skaber en konvolutlignende form ud af materialet. Lad det tørre i ca. 10 minutter. Når det er tørret, skal du vende det indvendigt ud, så de trykte sider vender ud på den rigtige måde. Dette skaber også en søm i det kuvertformede stof.

7.

Indsæt puderne i konvolutten, så sørg for at placere den ene over hinanden jævnt. Når puderne er indsat i stoffets konvolut, skal du folde over materialets overflap og derefter dreje sengen over. Puderne kan fjernes, så konvolutten kan vaskes for at eliminere dyrelugt og dander.

Tips og advarsler

  • Vælg attraktive stoffer, der er maskine vaskes.
  • Når puderne er placeret i den færdige konvolut, glat dem ud for at gøre sengen smadre eller fluff dem for at gøre dem mere overdådige. Konvoluttet måles stort for at tillade dette.
  • Også kaldet en kæledyrs seng, giver en kuvert seng dine hunde, katte og andre kæledyr med et blødt og let at rengøre sted at hvile. Sengen selv er ikke mere end en overfyldt pude, udstoppet i en 'konvolut' af beskyttende stof, der er beregnet til at glide af med lethed til rengøring. At lave din egen kuvert seng gør det muligt at koordinere stoffet med dit hjems farveskema.