Sådan laver du en lang række trådløse internetantenner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på en arbejdsflade. Stå den tomme kaffekande på avisen med den åbne ende opad.

2.

Mål 2 tommer op fra bunden af ​​metalbeholderen. Hammer et negle gennem siden af ​​den tomme kaffekande ved 2-tommers mærket. Fjern neglen fra den tomme kaffekande.

3.

Mål 1 tommer fra enden af ​​kobbertråden. Bøj kobbertråd ned med tangen på 1-tommers mærket. Mål en tredjedel af en tomme fra bøjningen i kobbertråden. Bøj kobbertråden ned med tangen ved det tredje an inch-mærke.

4.

Mål en tomme fra den bøjning, du lige har lavet. Skær kobbertråden ved 1-tommers mærkning med wire cutters. Kassér overskydende kobbertråd i skraldespanden.

5.

Opvarm loddejernet i 10 minutter. Lod de to frie ender af kobbertråden til centerhullet i forenden af ​​den kvindelige N-stik. Lad loddet køle i 3 minutter. Tag stikket ud af stikkontakten.

6.

Påfør limlim omkring hullets sider i den tomme kaffekande. Skub den kileformede ende af kobbertråd gennem hullet i siden af ​​den tomme kaffekande. Hold den kvindelige N-stik mod hullet i et øjeblik. Lad limbindingen sætte sig i en time.

7.

Tilslut stikproppen til pigtail N-stikket i den bageste ende af den kvindelige N-stik.

8.

Placer den bærbare computer på et bord. Fjern stikket, der dækker antenneforbindelsen på det trådløse kort. Sæt stikket væk for opbevaring. Indsæt det trådløse kort i den trådløse kortplads i siden af ​​den bærbare computer.

9.

Slut den frie ende af pigtail N-stikket til antennetilslutningen på det trådløse kort. Mål den åbne ende af din trådløse internetant antenne i retning af den trådløse sender, som du vil modtage WiFi-signaler fra.

Tips og advarsler

  • Du kan undgå at få lim på hånden ved at bære handsker.
  • Placering af din trådløse internetantenne fra jorden vil forbedre sine signalindsamlingsevner.
  • Voksenovervågning er nødvendig, hvis du er mindreårig, da et loddejern skal bruges.
  • Antennen på en WiFi-enhed er ansvarlig for modtagelse og transmission af signaler fra en WiFi-sender. Du kan lave en lang række trådløs internetantenne, som kan modtage et signal fra en fjern sender. Du skal bruge et par hardwareværktøjer og nogle forsyninger fra en hobbybutik eller elektronikbutik samt nogle værktøjer, der er fælles for de fleste husholdninger. Retningslinjerne i din trådløse internetantenne med lang rækkevidde sikrer, at signalerne fra WiFi-senderen modtages med tilstrækkelig signalstyrke til normal brug.