Sådan migreres Inetpub til en ny intranetserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og klik på 'Kontrolpanel.' Klik på 'Administrative værktøjer', og dobbeltklik derefter på 'Internet Services Manager.' Dette åbner den primære IIS-manager, hvor du konfigurerer din nye server til at betjene webstedets filer i inetpub-mappen.

2.

Højreklik på 'Standardwebsted' og vælg ' Ny.' Vælg 'Virtual Directory' fra listen over muligheder. Dette starter en guide, hvor du opretter et nyt websted på din nye server.

3.

Skriv et alias for dit nye websted. Aliasnavnet skal være det samme som det nuværende virtuelle katalogalias på den aktuelle server. Klik på 'Næste'.

4.

Klik på knappen 'Gennemse' på det næste skærmbillede for at vælge placeringen af ​​det virtuelle katalogindhold. Klik på 'Næste'.

5.

Marker afkrydsningsfelterne 'Read' og 'Run Scripts' for adgangstilladelser. Klik på 'Næste' og derefter 'Færdig' for at afslutte dine indstillinger.

6.

Kopier det virtuelle katalogindhold fra din gamle server til den nye server. Åbn din webbrowser for at kontrollere indstillingerne. Indtast webstedets placering. Den nye serverhost bruger den kopierede inetpub til at vise hjemmesiden i din browser.

Tips og advarsler

  • Gentag disse trin for hvert websted hostet på din server .
  • Inetpub er mappestedet for .NET web-projekter. Inetpub-biblioteket er standardplaceringen, hvor alle webprojektfiler og -mapper gemmes. Inetpub-biblioteket er en del af Internet Information Services (IIS), som er Microsoft webhost applikationen. Du kan overføre dine nuværende inetpub-filer til en ny server og hoste webstederne på den forskellige maskine. Serveren, der er vært for de nye filer, har brug for nogle enkle konfigurationer.