Sådan fejlfindes browserproblemer på en trådløs bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', 'Alle programmer', 'Tilbehør' og derefter 'Opret forbindelse til' for at få vist en liste over alle tilgængelige trådløse internetforbindelser.

2 .

Se på signalstyrken ved siden af ​​hver trådløs forbindelse. Find en forbindelse, der er angivet som 'Sterk'. Det betyder, at du er tæt på signalets kilde. En forbindelse, der er opført som 'Svag', kan give dig problemer med din browser og forårsage, at siderne indlæses forkert (hvis de overhovedet er i brug).

3.

Klik på det trådløse netværk. Klik på 'Connect'. Din bærbare computer er nu forbundet til netværket.

4.

Åbn din webbrowser Klik på knappen Opdater, hvis du aldrig lukkede browseren efter at have opstået problemer. Dette vil indlæse siden korrekt. Hvis du lukkede din browser, skal du indtaste webadressen for den side, du forsøgte at indlæse i adresselinjen og trykke på Enter for at indlæse side korrekt.

Din webbrowsers evne til at indlæse og vise internetsider er direkte relateret til din trådløse bærbar computers internetforbindelse. Hvis din bærbare computer pludselig taber en forbindelse (som det er tilbøjelig til at ske på grund af den trådløse signals følsomme karakter), vil din browser ikke kunne vise indholdet på en side.