Sådan installeres en Netgear WG111

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt Netgear-cd'en i computerens cd-drev. Klik på 'Start' og klik på 'Denne computer' eller 'Computer', hvis disken ikke kører automatisk. Åbn cd-mappen og dobbeltklik på 'Autorun.exe' for at starte softwaren. Klik på knappen 'Install Software'. Vælg 'Check for Updates', hvis du i øjeblikket er tilsluttet internettet. Klik på 'Installer fra cd', hvis du ikke har internetadgang Følg trinene i guiden for at installere Netgear-softwaren. Klik på 'Næste', når installationen er gennemført.

2.

Indsæt Netgear WG111 i en USB-port på computeren Klik på 'Næste'. Vælg det land, hvor du er placeret. Vent, mens driverinstallationen er fuldført.

3.

Vælg 'NETGEAR Smart Wizard (Anbefalet)' og klik på ' Næste. 'Vælg' Ja 'for at få hjælp til at oprette forbindelse til et netværk. Klik på' Næste '.

4.

Følg trinene i guiden for at finde et netværk og opret en bruger Du kan blive bedt om at indtaste et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til et netværk /p>

5.

Klik på 'Afslut', når opsætningen er gennemført.

Tips og advarsler

  • Klik 'Tilmeld dig et netværk' i 'Statuslinjen' nederst på skærmen, når du vil få adgang til et tilgængeligt netværk.
  • Netgear WG111 er en trådløs USB-netværksadapter, som du kan bruge til at få adgang til et trådløst netværk næsten hvor som helst, så længe computeren har en USB-port. Mens den er ideel til bærbare brugere, der ønsker at få adgang til internettet fra trådløse hotspots på farten, er det også en nyttig mulighed for desktopbrugere, der ønsker at drage fordel af et lokalt netværk uden problemer med Ethernet-ledninger.