Sikkerhedsrisici med NetMeeting

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Microsoft NetMeeting er et populært multi-point videokonferencer værktøj, der anvendes af kunder fra små virksomheder til store virksomheder. Det giver enkeltpersoner mulighed for at forbinde og dele information samtidigt til flere kontaktpunkter, hvilket giver fordele for teleselskaber eller forretningskontakter uden for kontoret. På grund af flere tilføjede ændringer i netværkssikkerhed, firewalls og fjernbetjening under møder, tilbagekaldte Microsoft NetMeeting i 2003 og erstattede det med Windows Meeting Space, Remote Desktop Connection, Fjernhjælp, Windows Live Messenger og Microsoft Office Live Meeting.

Distribution Allocation

En af fordelene ved NetMeeting, der deler information med andre personer, fremhæver en af ​​sine negative konsekvenser. At dele en skrivebeskyttet applikation beskytter materialet mod ellers ændret. Men hvis operatøren giver personer fjernstyring over applikationen i samarbejdsmodus, og hvis applikationen kan overskrive disken, risikerer operatøren materialet at blive ændret og relevante oplysninger bliver slettet eller beskadiget. Andre problemer kan være skadelige som ActiveX henrettelser eller makroer. En anden generende funktion ved at administrere fjernbetjeningen til andre personer er, at udenforbrugere ved et uheld kan lukke applikationen.

Socialteknik

Dette gør det muligt for personer udenfor et firmas firewall og sikkerhed at få adgang til informationen indenfor når det ønskes . Hvis nogen betragtes som tillid til og får adgang via NetMeeting, kan han muligvis ikke kun få adgang til applikationen, men også vigtige netværksressourcer i virksomheden. En anden trussel er, at den betroede person kunne sende et program via NetMeeting, der ville give adgang til selskabets netværk på et senere tidspunkt via en trojansk hest eller et andet lignende program. Logon certificeringer er ikke etableret via dette program, hvilket skaber usikkerhed, som brugerne forbinder med korrekte personer.

Firewalls

Firewalls er etableret for at forbyde hackere eller vira at få adgang til virksomhedens netværksressourcer. Når der etableres en forbindelse via NetMeeting, tillader dette et u0026 ldquo; hul u0026 rdquo; eller u0026 port; u0026 rdquo; adgang via firewall. NetMeeting vælger tilfældigt en port for at generere en forbindelse; Flere porte skal dog være åbne for at kunne køre programmet tilstrækkeligt. Specificerede porte kan afsnits uden at tillade lyd- / videokonferencer, men vil bremse brugen af ​​NetMeeting-programmet.