Hvad er en god proxy?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

Ved at bruge en proxy kan du fordoble hastigheden af ​​din websøgning. En overførselshastighed på 421 kilobytes per sekund (KB / sek) fordobles i hastighed til 665 KB / sek og forkorter download fra 5 minutter til 2 minutter til computernetværk.

Funktion

Når du opretter forbindelse til en web proxy tager proxy de oplysninger, du har anmodet om, henter websiden og sender den tilbage til dig for visning. Dette giver dig mulighed for at omgå filtre og få adgang til websteder som Facebook, Twitter og MySpace.

Misforståelser

Proxy-servere beskytter ikke altid din fulde anonymitet. Dine personlige oplysninger kan bruges af netværksbrugere, der overvåger eller sporer netværksforbrug.

Fordele

Ved at bruge en proxyserver reduceres antallet af IP-adresser og mængden af ​​global internettrafik, der hjælper internettet med at blive overbelastet. < h2> Advarsel Brug af webproxier modvirkes på arbejdspladsen og i skolerne. Disse steder placerer blokke for spil og webfiler, der ikke er autoriserede til brug. Surfing på internettet indebærer at bruge en god proxyserver til at forbinde til websider, filer, musik, fotografier og webbrowsere, der er blokeret. Proxies ligner en mellemmand; de kommunikerer oplysninger fra en computer til en anden computer.