Sådan opretter du en Bright House Networks Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk alle netværkscomputere og tag stikket ud af dit Brighthouse-modem.

2.

Slut et Ethernet-kabel på bagsiden af ​​Brighthouse-modemet og tilslut den anden ende til 'Internet' -porten på din router.

3.

Slut et Ethernet-kabel til netværksporten på hver computer og sæt den anden ende ind i ledige porte på bagsiden af ​​routeren. Genstart alt netværksudstyr.

4.

Klik på 'Start', 'Programmer', og åbn din internetbrowser på en hvilken som helst netværkscomputer. Indtast routerenes adresse (findes i brugervejledningen og typisk noget som 192.168.0.1) for at få adgang til routeren.

5.

Indtast standard brugernavn og adgangskode til routeren (findes i brugsanvisningen.) Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere din router til brug sammen med din Brighthouse-forbindelse, herunder indlæsning af et ønsket netværksnavn, brugernavn og adgangskode.

Oprettelse af en hjemmerouter i forbindelse med din Bright House højhastigheds-internetforbindelse gør det muligt at dele forbindelsen mellem de forskellige computere i dit hjem. Udfør dette ved at oprette en fysisk forbindelse mellem routeren og dit Bright House-modem. Udfør forbindelsen ved fysisk at konfigurere routeren ved hjælp af en hvilken som helst netværkscomputer.