Sådan installeres en Cisco Firewall

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer Cisco firewall på en flad overflade. Tilslut strømkablet, der fulgte med firewallen, til firewallenheden, men sæt den ikke i.

2.

Indsæt den ene ende af et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på firewall mærket som 'udenfor' -forbindelsen. Indsæt den anden ende af kablet i modem eller router ved hjælp af porten, hvor du normalt forbinder din computer.

3.

Indsæt den ene ende af det andet Ethernet-kabel i Ethernet port på firewallet mærket som 'indvendig' forbindelse. Indsæt den anden ende af kablet i computerens Ethernet-port eller i porten på en netværkskontakt.

4.

Slut firewallen. Tryk på tænd / sluk-knappen på tilbage til firewall-enheden for at tænde den.

5.

Åbn din foretrukne webbrowser. Skriv 'https://192.168.1.1/admin' adressefeltet og tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet for at starte Cisco Adaptive Security Device Manager (ASDM).

6.

Tryk på 'Enter' -tasten, når du bliver bedt om et brugernavn og en adgangskode, så begge felter er tomme. Klik på 'Ja', når du bliver spurgt, om du vil acceptere sikkerhedscertifikater, som browseren forsøger at indlæse.

7.

Klik på Menuen 'Wizards' og vælg derefter 'Startup Wizard' fra de tilgængelige indstillinger. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere Cisco firewall. Du skal indtaste din datakrypteringstandard (DES) eller datakryptering standard / avanceret krypteringsstandard (3DES-AES) -licensen som en del af installationsprocessen; disse licenser ses er ofte en del af brandvognskøb, men kan købes separat fra Cisco.

Tips og advarsler

  • Opret brugernavn og adgangskode indenfor ASDM'en giver ekstra sikkerhed til din firewall og forhindrer uautoriserede ændringer.
  • DES eller 3DES-AES-licensen til din firewall er krypteringsnøglen, der bruges til at sikre, at alle data, der passerer gennem firewallen, er sikre.
  • Cisco er bedst kendt for sin server hardware, men virksomheden gør også andre typer netværkshardware. Cisco firewalls giver beskyttelse mod internettrusler og skaber et ekstra sikkerhedsniveau, som hackere og andre farer skal trænge ind, før de selv når en brugers computer. Cisco firewalls kræver kun et par minutter arbejde for at tilføje dem til et netværk. Værktøjer er nødvendige for at installere en firewall, selv om netværkskabler kan være nødvendige, hvis de ikke leveres med firewall.