Sådan laver du et Wi-Fi-B-kort på et G-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din computer med 'B' trådløse kort i det. Log på Windows, og højreklik derefter på ikonet for trådløs netværksforbindelse i systembakken. Ikonet ligner en computer med tre buede linjer ved siden af ​​den og er placeret nederst til højre på skærmen.

2.

Vælg 'Se ledige trådløse netværk' fra højreklik på menuen. I netværksvinduet, der vises og under ordene 'Tilgængelige netværk' finder du det 'G' -netværk, som du vil have dit 'B' netværkskort til at oprette forbindelse til.

3.

Klik på dit 'G' -netværk en gang, og klik på 'Connect' knappen i nederste højre hjørne af netværksvinduet.

4.

Vent på din 'B' trådløse kort for at oprette forbindelse til dit 'G' -netværk. Hvis dit 'G' -netværk har et kodeord, beder Windows dig om at indtaste adgangskoden i en forsynet boks, inden den forbinder. Indtast adgangskoden, og klik på knappen 'Connect'. Når 'B' -kortet er tilsluttet, viser Windows en meddelelse i nederste højre hjørne, der siger, at din computer er forbundet til netværket, og med hvilken signalstyrke den er tilsluttet.

Wi-Fi er den fælles akronym forbundet med trådløst internet. De fleste cafeer, der er vært for trådløst internet, hænger tegn på deres vinduer, der viser Wi-Fi-logoet, så kunderne ved, at de har trådløst internet. Computere bruger et trådløst kort til at oprette forbindelse til trådløse netværk og komme online. Der er forskellige hastigheder af kort, der bruger bogstaver til at beskrive forbindelseshastighederne. Bogstaverne omfatter 'B' 'G' og 'N.' 'B' er den langsomste, men det vil stadig forbinde til et 'G' eller 'N' trådløst netværk. Det bliver ikke så hurtigt et 'G' eller 'N' -kort ville være på netværket, men vil forbinde det samme.