Sådan opretter du en trådløs router med et 2Wire DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut en telefonlinje fra vægstikket bag på 2Wire DSL-modemet.

2.

Slut et Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​2WireDSL-modemet til WAN-porten på bagsiden af ​​den trådløse router.

3.

Slut et Ethernet-kabel fra computeren til en af ​​de fire LAN-porte på Tilbage til den trådløse router.

Åbn en webbrowser og indtast adressen til routerenværktøjet, der findes i routerens brugervejledning. Det ligner ' 192.168.XX '

5.

Indtast loginoplysningerne, der findes i routerens brugervejledning. Et almindeligt brugernavn og adgangskode er 'admin' og 'adgangskode'.

6.

Klik på menuen Trådløs i øverste eller venstre menu. Det er normalt aktiveret 'Wireless' eller 'Wireless Settings' eller 'Basic Wireless.'

7.

Skift SSID (netværksnavn) til det navn, du ønsker. Hvis de trådløse sikkerhedsindstillinger er på samme menu, skal du vælge trådløs sikkerhedstype og indtaste den trådløse sikkerhedsnøgle. Hvis de trådløse sikkerhedsindstillinger ikke findes på denne menu, skal du klikke på menuen, der typisk er mærket 'Trådløs sikkerhed' eller 'Sikkerhed' og indtaste de trådløse sikkerhedsoplysninger i den menu.

8.

Gem indstillingerne og afslut routerenværktøjet.

DSL står for digital abonnent linje og bruger en typisk telefonlinje til at bære data. Dataene konverteres ved hjælp af et DSL-modem til højhastigheds-internet. Som producent af DSL-modemer producerer 2Wire modemer, der enten er modem eller modem / trådløse router-hybrider. Hybridenhederne er allerede konfigureret til trådløse netværk, men stand-alone modemer kræver en trådløs router, så brugerne kan oprette trådløs forbindelse. Hvis du opretter en trådløs router til modemet, skal du forbinde modemet til routeren og derefter konfigurere det trådløse netværk.