Sådan opretter du et netværk med Verizon Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til 'Internet' -porten bag på den trådløse router, og sæt den anden ende af kablet i porten bag på dit Verizon-modem.

2.

Slut et andet Ethernet-kabel til en hvilken som helst port på bagsiden af ​​routeren, og sæt den anden ende i Ethernet-porten på en computer i dit hjem.

3.

Åbn 'Start', 'Programmer', og åbn din internetbrowser på den tilsluttede netværkscomputer. Indtast routerenes adresse (normalt noget som 192.168.0.1 --- tjek din brugsanvisning) og tryk på 'Enter.'

4.

Følg opsætningen på skærmen for at konfigurere dit trådløse netværk. Indtast et ønsket netværksnavn, en sikkerhedstype (vælg WPA) og vælg et sikkerhedsadgangskode.

5.

Afbryd Ethernet-kablet fra netværkscomputeren. det trådløse ikon i 'Systembakken' nederst til højre på skærmen og vælg 'Opret forbindelse til et netværk.' Vælg dit netværk fra listen. Tryk på 'Connect', indtast din sikkerhedskode og tryk på 'OK'. Gentag proceduren med alle andre trådløse netværk computere.

Tips og advarsler

  • Placer routeren højt, for at maksimere signalstyrken. Placér routeren ovenpå, hvis det er muligt --- Trådløse signaler rejser nedad.
  • Trådløse routere har en grænse for den afstand, signalet vil rejse. Kontroller dækningsafstanden for at sikre, at du er inden for signalområdet.
  • Opsætning af et trådløst netværk med din Verizon internetforbindelse giver dig mulighed for trådløst at dele dokumenter, filer, printere og din internetforbindelse med alle computere i dit hjem. Udfør dette ved at bruge en trådløs router parret med netværksopsætningsværktøjerne i dit operativsystem, en procedure, der tager omkring 10 til 20 minutter at fuldføre.