Sådan opsættes en Belkin Wireless G Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for enhver firewall-software, som du måske har kørt. Softwaren skal vises i systembakken nederst til højre på skærmen. Højreklik blot på programmets ikon og vælg 'Afslut'.

2.

Placer installations cd'en for din Belkin Wireless G-router i cd-rom-drevet. software starter automatisk. Hvis det ikke gør det, skal du gå ind i Denne computer eller Windows Stifinder og finde cd-rom-drevet. Dobbeltklik på filen 'Setup.' Når softwaren starter, skal du klikke på 'Setup the Router' for at begynde

3.

Træk strømforsyningen fra dit modem. Find det netværkskabel, der kører fra modemmet til din computer, og tag stikket ud af computeren.

4.

Tilslut den ledige ende af kablet, som du lige har taget stikket ud i 'Internet / WAN' -porten på bagsiden af ​​Belkin Wireless G-router.

5.

Indsæt den ene ende af et kat-5-kabel i netværksporten på bagsiden af ​​din computer, den samme port du lige har taget et kabel fra. Slut den anden ende af kablet til en af ​​de nummererede porte på tilbage på Belkin-router. Det er ligegyldigt hvilken port du vælger at tilslutte kablet i n.

6.

Sæt netledningen tilbage i kabelmodemet og sæt Belkin-routerens netledning i væggen og i routeren.

7.

Tryk på 'Afslut' på den software, der kørte, mens du installerede routeren. Hvis du ikke brugte softwaren som en vejledning, skal du måske trykke 'Next' et par gange, mens softwaren går gennem installationen.

Hvis du installerer en trådløs router, kan du ikke kun oprette forbindelse til mere end en computer til modemmet, det giver dig mulighed for at forbinde en række trådløse enheder. Hvert år kræver flere håndholdte enheder, videospil systemer og ens apparater en trådløs internetforbindelse for at få adgang til nogle funktioner. Selvom det ser ud til at oprette en Belkin Wireless G-router, ville være en involveret proces, gør computeren det meste af arbejdet; alt du skal gøre er at tilslutte nogle kabler og følge nogle retninger.